Naar de navigatie Naar de inhoud

Artikelen over woon- en werkplek

Jeanet

Jeanet wilde dichter bij huis werken

Anderhalf jaar geleden besloot kapsalonhoudster Jeanet Verbij afscheid te nemen van haar 3 werknemers om als eenmanszaak verder te gaan. Ze bouwde speciaal daarvoor een werkruimte in de achtertuin.

Praktijk aan huis

Een praktijk of salon aan huis beginnen

Als kapper, psycholoog of schoonheidsspecialist kunt u een ruimte in of bij uw eigen huis als salon of praktijk inrichten. Waar moet u op letten bij een praktijk aan huis? We zetten het voor u op een rij.

zzp maud over kantoordelen

Zzp’er Maud over kantoor delen

Maud Stevers (34) startte vier jaar geleden haar bedrijf. Vorig jaar had ze een bedrijfsruimte nodig en huurde ze een kantoor in Meppel. Om kosten te besparen verhuurt ze de ruimte aan andere ondernemers. Maar kosten besparen is niet het enige dat het kantoor delen haar oplevert.

kantoor delen

Op zoek naar geschikte werkruimte? Ontdek kantoor delen

Zoekt u als zzp’er een geschikte kantoorruimte? En wilt uw kantoorkosten zo laag mogelijk houden? Het delen van een kantoorruimte is mogelijk een goede oplossing. Lees meer over de verschillende mogelijkheden en voordelen van een gedeelde werkplek.


Als zzper een hypotheek afsluiten

Als zzp’er een hypotheek afsluiten

U bent zzp’er en wilt een huis kopen. ABN AMRO-expert Habib Bouchar vertelt in dit artikel waar u als zzp’er op moet letten als u een hypotheek wilt afsluiten.

Parkeermeter

5 tips voor uw ideale kantoor

Als uw bedrijfje een bedrijf wordt, zult u een groter jasje moeten aantrekken. Welke criteria spelen daarbij mee?

Bespaartips voor uw energierekening

Zakelijke energie voor zzp’ers

Energieverbruik kan flink wat kosten met zich meebrengen. Hoe kunt u als zzp’er de energiekosten een beetje drukken? En waar moet u op letten als u een zakelijk energiecontract wilt afsluiten? 5 tips.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Hulp bij Internet Bankieren