Naar de navigatie Naar de inhoud

Artikelen over netwerken

Relatiegeschenk

Regels voor relatiegeschenken

Met een relatiegeschenk kunt u als zzp’er een klant bedanken én uzelf weer even onder de aandacht brengen. Maar wat kunt u bij de Belastingdienst terugvragen? U leest het in dit artikel.

Jose over relatiegeschenken

José investeert in klanten met relatiegeschenken

José weet als zelfstandige hoe waardevol goede relaties met klanten zijn. Daarom heeft ze al verschillende keren relatiegeschenken weggegeven. ‘Als zzp’er is het belangrijk dat mensen je onthouden.’

Netwerkclub

Hoe zet u als zzp’er een netwerkclub op?

Als zzp’er is uw netwerk een bron van kennis en opdrachten. Wanneer u nog actiever gebruik wilt maken van uw netwerk, kunt u zelf een netwerkclub of community oprichten. In dit artikel leest u hoe u dat kunt aanpakken.

Zzper Patty

Zzp’er Patty richtte een netwerkclub op

Zzp’er Patty vertelt hoe ze haar eigen platform en community oprichtte en wat daar allemaal bij kwam kijken. ‘De gunfactor maakt het platform succesvol’.

Netwerken door sponsoring

Netwerken door sponsoring

Het eigen netwerk in de regio is de belangrijkste bron van opdrachten voor een zzp'er. Voor zzp’ers kan sponsoring daarom lucratief zijn.

Netwerken voor mkb-ondernemers

Netwerken voor mkb-ondernemers

Een netwerk komt de meesten niet zomaar aanwaaien. Bas Janssen van Creative ICT uit Enschede maakte een plan van aanpak en stelde doelen op om zijn bekendheid in de regio te vergroten. Hij vertelt hoe hij dat deed en geeft tips.

Man en vrouw kijken naar scrumbord

Samenwerken met andere zzp'ers?

Samenwerken met een andere zzp'er biedt veel voordelen. U biedt zo meer continuïteit aan uw opdrachtgever. En kunt u die grote opdracht in uw eentje niet aan? Dan is het vaak wel haalbaar met een collega erbij.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Hulp bij Internet Bankieren