Naar de navigatie Naar de inhoud

Artikelen over Mijn Beslissing

Mijn beslissing Rutger van Zuidam

Mijn beslissing - Rutger van Zuidam

In 2010 startte Rutger Qualizorg, een IT-applicatie waarmee de kwaliteit van onze zorgverlening wordt gecontroleerd. Zo'n 8 jaar later maken 8.500 zorgorganisaties hier gebruik van. Een succes met een keerzijde; Qualizorg bleek te veel om Rutger te draaien. Hij nam een moeilijke beslissing in het belang van het bedrijf.

Mijn beslissing Bas van Abel

Mijn beslissing: Bas van Abel

Zonder enige ervaring in ondernemerschap maakte Bas van Abel van de campagne Fairphone een bedrijf. Vijf jaar later was het bedrijf toe aan professionalisering, maar paste die nieuwe fase van het bedrijf nog bij hem en andersom? Bas moest een moeilijke beslissing nemen.

Mijn beslissing Koert van Mensvoort

Mijn Beslissing - Koert van Mensvoort

Na zijn studies informatica, filosofie en de kunstacademie bracht Koert van Mensvoort in 2005 deze vakgebieden samen in Next Nature Network. Hij gaf de bouw van een nieuwe website volledig uit handen aan een IT-bedrijf. Dat pakte niet goed uit.

Mijn beslissing Niels Verwij

Mijn Beslissing - Niels Verwij

Niels Verwij besloot na zijn studie 'Dekbed-Discounter.nl' te starten. En met succes: een omzet van €500.000 het eerste half jaar. Daarop besloot Niels van de slaapkamer naar de keuken te gaan met 'Pannen-Discounter.nl'. Dat bleek een minder goede beslissing.

Mijn beslissing Bram Adema

Mijn beslissing: Bram Adema

Bram Adema, CEO van CFP Green Buildings, heeft gevochten voor een participatieplan in zijn bedrijf. Een participatieplan zou zijn medewerkers de mogelijkheid geven om mee te kunnen delen in het succes van zijn bedrijf. Bram vertelt over de moeilijke beslissing die hij heeft genomen.

Philippe Vorst

Mijn beslissing - Philippe Vorst

Philippe Vorst is eigenaar van de eerste pizzasliceketen in Nederland, New York Pizza. In een rap tempo groeiden ze naar veertien verschillende locaties in Nederland. Inmiddels kent New York Pizza 200 vestigingen. Hoe je daar komt? Philippe vertelt over zijn lastige beslissing.

Nathalie Mangnus

Mijn beslissing - Nathalie Mangnus

Nathalie Mangnus bedacht samen met haar compagnon Alette een riem. En niet zomaar een riem: een leren riem met drukknopen die je naar eigen smaak kan aanpassen. Het bedrijf werd een grote internationale hype, maar dit ging niet zonder slag of stoot. Nathalie vertelt welke lastige beslissing zij uiteindelijk heeft moeten nemen.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Hulp bij Internet Bankieren