Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips en informatie voor ondernemers

Ondernemen roept soms vragen op. Op welke overheidsregelingen heb ik recht? Wat is de wettelijke betalingstermijn? En waar vind ik nieuwe klanten? Deze informatie en meer vindt u in de artikelen speciaal voor ondernemers.

Meld u nu aan voor Ondernemersnieuws en ontvang elke 2 maanden handige tips, actuele artikelen en nieuws.

Uitgelichte ondernemerstips

Zzper Marjolein over relatiebeheer

Zzp'er Marjolein over relatiebeheer

Relatiebeheer is een belangrijk onderdeel van zelfstandig ondernemen. Zzp’er Marjolein vertelt hoe een goede werkrelatie met haar klanten opdrachten oplevert. ‘Ik schrijf alles op in een notitieboekje.’

Effectief relatiebeheer voor zzpers

Effectief relatiebeheer voor zzp'ers

Relatiebeheer is belangrijk voor een zzp’er. Klanten bepalen tenslotte het succes van uw onderneming. Hoe onderhoudt u uw klantrelaties? In dit artikel leest u meer over relatiebeheer.

Mijn Beslissing - Jeroen Doorenbos

Mijn Beslissing: Jeroen Doorenbos

Jeroen Doorenbos (33), die als student geneeskunde begon met het bedrijf dat uiteindelijk Belsimpel werd, vertelt zijn verhaal. Collega-ondernemers van ons panel lezen mee en geven hun reactie.

Als zzper werken voor de overheid

Als zzp’er werken voor de overheid

Samenwerken met overheid kan zzp’ers langdurige opdrachten opleveren. Maar hoe kom je als zzp’er in beeld? Fija Mulder, expert op het gebied van aanbestedingen en het samenwerken met de overheid, vertelt over de kansen en mogelijkheden voor zelfstandig ondernemers.

Zzper Hans Pesser werkt voor gemeenten

Zzp’er Hans Pesser werkt voor gemeenten

Hans Pesser werkt al ruim 20 jaar voor gemeenten in het sociaal domein. Eerst in loondienst, daarna via een detacheerder, en sinds 2 jaar als zzp’er. De zelfstandig ondernemer vertelt hoe hij opdrachten bij de overheid binnenhaalt.

Succes met hulp van subsidies

Succes met hulp van subsidies

Bert Dommerholt (63) is CEO van DOVIDEQ medical. Bert startte het medische technologiebedrijf in 2011. Nu, zeven jaar later, gebruiken ziekenhuizen in Duitsland, Scandinavië, Engeland en de Verenigde Staten de meetapparatuur van het bedrijf.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.