Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips en informatie voor ondernemers

Ondernemen roept soms vragen op. Op welke overheidsregelingen heb ik recht? Wat is de wettelijke betalingstermijn? En waar vind ik nieuwe klanten? Deze informatie en meer vindt u in de artikelen speciaal voor ondernemers.

Meld u nu aan voor Ondernemersnieuws en ontvang elke 2 maanden handige tips, actuele artikelen en nieuws.

Uitgelichte ondernemerstips

Luister de podcast

Podcast met ondernemerstips

Bent u een (startende) ondernemer en heeft u een paar minuten over? Luister dan nu de zakelijke podcast op maat. Dan hoort u direct interessante ondernemerstips en achtergrondinformatie over het thema van uw keuze.

4 alternatieven voor meer werkkapitaal

Tips over werkkapitaal

Een positief werkkapitaal is essentieel voor de gezondheid van elk bedrijf. Van afspraken met leveranciers over betaaltermijnen tot het benutten van fiscale mogelijkheden.

Een pensioenregeling voor uw medewerkers

Een pensioenregeling voor uw medewerkers

Als werkgever kunt u uw medewerkers een pensioenregeling aanbieden. Carel Hooghiemstra van ABN AMRO Pensioenen legt uit hoe u dit doet.

Als zzper in het buitenland werken

Als zzp'er in het buitenland werken

U krijgt als zzp’er een mooie opdracht aangeboden in het buitenland. Misschien moet u zelfs tijdelijk in het buitenland wonen. Waar moet u op letten als u als zzp’er in het buitenland gaat werken?

Zzpen in het buitenland

Zzp'en in het buitenland

Jan Oostenbrink is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van grensoverschrijdend ondernemen. Jan werkt als zelfstandig procesmanager voor zowel Nederlandse als Duitse opdrachtgevers. “Nederlanders denken makkelijk over zakendoen in Duitsland.”

Personeel vinden op de arbeidsmarkt

Personeel vinden op krappe arbeidsmarkt

Hoe vind je nieuwe medewerkers in een krappe arbeidsmarkt? Niels den Daas, mede-eigenaar van ICT-bedrijf CodeBridge, werkt samen met verschillende recruitmentbedrijven.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.