Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips en informatie voor ondernemers

Ondernemen roept soms vragen op. Op welke overheidsregelingen heb ik recht? Wat is de wettelijke betalingstermijn? En waar vind ik nieuwe klanten? Deze informatie en meer vindt u in de artikelen speciaal voor ondernemers.

Uitgelichte ondernemerstips

Luister de podcast

Podcast met ondernemerstips

Bent u een (startende) ondernemer en heeft u een paar minuten over? Luister dan nu de zakelijke podcast op maat. Dan hoort u direct interessante ondernemerstips en achtergrondinformatie over het thema van uw keuze.

werkkappitaal deel 1

Wat u moet weten over werkkapitaal - deel 1

Een positief werkkapitaal is essentieel voor de gezondheid van elk bedrijf. Maar wat is werkkapitaal, en waarom mag het niet te hoog zijn?

Werkkappitaal deel 2

Wat u moet weten over werkkapitaal - deel 2

Bij veel ondernemers in het mkb is werkkapitaal het ondergeschoven kindje. Onterecht, want werkkapitaal is de levensader van elke onderneming. Accountants kunnen daarin een belangrijke rol vervullen.

FNV-jurist bekijk concurrentiebeding kritisch

FNV-jurist: bekijk concurrentiebeding kritisch

Zzp’ers hebben nooit voordeel van een non-concurrentie- of relatiebeding en zouden zich hiervan meer bewust moeten zijn. Lees wat de FNV hierover zegt.

Aanvraag en gevolgen van een faillissement

Aanvraag en gevolgen van een faillissement

Het schrikbeeld van iedere ondernemer: het bedrijf failliet laten verklaren. Hoe je als ondernemer met een faillissement omgaat kan een enorm verschil maken.

Hoe werkt een concurrentiebeding voor zelfstandigen

Hoe werkt een concurrentiebeding voor zzp'ers?

Als zzp’er kan een concurrentiebeding u op meerdere fronten beperken. In dit artikel leggen we uit wat een concurrentiebeding is en in hoeverre u er onderuit kunt.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.