Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips en informatie voor ondernemers

Ondernemen roept soms vragen op. Op welke overheidsregelingen heb ik recht? Wat is de wettelijke betalingstermijn? En waar vind ik nieuwe klanten? Deze informatie en meer vindt u in de artikelen speciaal voor ondernemers.

Uitgelicht

Als zzp'er een opleiding financiering

Als zzp’er een opleiding financieren

U bent zzp’er en u wilt een opleiding, workshop of cursus gaan volgen. Om die te financieren heeft u verschillende mogelijkheden.

Zzp'er over het financieren van een opleiding

Over het financieren van een opleiding

Janneke Sinot (49) is een van de eigenaren van BoekenBusiness. Ze hoorde in haar netwerk over de scholingsvoucher van UWV. “Daarmee kon je een opleiding financieren ter waarde van € 2.500,-. Deze kans liet ik niet liggen.”

Over investeren in bedrijfsmiddelen

“Doe jezelf en je bedrijf niet tekort”

Barbara Rijskamp (44) helpt met haar bedrijf zowel ondernemers als particulieren wanneer er problemen of vragen zijn over belastingzaken. Ze ziet in de praktijk vaak dat zzp’ers zichzelf tekort doen. “Dan kopen ze de goedkoopste laptop, terwijl het door regelingen goedkoper kan zijn om een duurdere te kiezen.”

Uw onderneming als erkend leerbedrijf

Uw onderneming als erkend leerbedrijf?

De praktijk is uiteindelijk de beste leerschool. Daarom neemt een stage een belangrijke plek in tijdens de schooltijd. Als bedrijf kunt u hier een bijdrage aan leveren door erkend leerbedrijf te worden. Smallsteps kinderopvang is daar een voorbeeld van.

Over uitlopende projecten van mkb'ers

Omgaan met uitlopende projecten

Elk project begint met een planning en een begroting. Maar hoe goed u van tevoren ook plant, u heeft niet alles in de hand. Uw project kan uitlopen. Met directe gevolgen voor de begroting.

Alle artikelen

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube