Naar de navigatie Naar de inhoud

Artikelen over acquisitie

Acquisitie uitbesteden als zzper

Acquisitie uitbesteden als zzp’er

Als zzp’er verdient u een inkomen door het benutten van uw eigen talenten. Maar bij het zelfstandig ondernemerschap krijgt u ook te maken met zaken die u minder leuk vindt, zoals acquisitie. In dit artikel leest u hoe u uw acquisitie uit kunt besteden.

Acquisitie uitbesteden als zzp’er

Zzp’er Rommert huurt een acquisitie-expert in

Rommert Mulder van Huurdersland vond het ‘verschrikkelijk’ om zelf potentiële klanten te moeten bellen om afspraken te regelen. Het inhuren van een zelfstandige acquisitie-expert bood uitkomst.

Acquisitie voor zzp'ers

Acquisitie voor zzp'ers

Voor elke branche is tegenwoordig wel een online marktplaats. Hier leest u over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van online marktplaatsen.

Vrouw kijkt angstig van achter een muur

Acquisitie voor beginners

Hoe doe je als startende zzp’er acquisitie om aan meer klanten te komen? En hoe behoud je de klanten die al binnen zijn gehaald?

Man houdt hand in camera en kijkt weg

Charlotte Meindersma over acquisitie

Koude acquisitie? Daar doet jurist Charlotte Meindersma (29) van Charlotte's Law niet aan. Toch gaan de zaken goed. Hoe doet ze dat?

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Hulp bij Internet Bankieren