Meer dan een bank

Samen komen we verder

Als ondernemer zorgt u voor de zaak en uw personeel. En wij helpen u graag op weg met advies en onze financiële diensten. Maar ABN AMRO is meer dan een bank. Met de kennis van de bank en onze partners zorgen we ervoor dat u zich volledig kunt richten op uw onderneming. Want: verder komen, dat doen we samen.

dummy afbeelding 538

Doorpakken? Doe de intake

Heeft u een paar minuten? Dat kost het om onze zeven verhelderende vragen te beantwoorden. Daarna zetten we de oplossingen op een rij die kunnen werken voor uw onderneming. Services en ideeën waarmee u verder komt.

Onze diensten en oplossingen

Boekhouden in een alles-in-één pakket

Scan uw bon met uw mobiele telefoon en uw uitgaven worden automatisch en real-time gecategoriseerd. Integratie met Internet Bankieren maakt uw boekhouding heel eenvoudig. Ontdek ook ons alles-in-één pakket Boekhouden van ABN AMRO.

Laat klanten snel en makkelijk betalen

Vervang uw factuur door een Tikkie en krijg 75% van uw betalingen binnen één dag. Klanten hoeven geen rekeningnummer en betalingskenmerk meer in te typen. Dat voorkomt fouten in uw administratie. Gebruik Tikkie nu ook voor uw bedrijf.

Maak korte metten met openstaande facturen

Als ondernemer wilt u niet wachten op openstaande facturen. Daarom introduceert ABN AMRO: Snel Betaald. Stuur uw factuur naar de bank en ontvang binnen 24 uur na goedkeuring het factuurbedrag, verminderd met de kosten.

Verhoog de digitale veiligheid van uw onderneming

Verhoog vandaag nog de digitale veiligheid van uw onderneming. Met de Cyber risicoscan krijgt u in 5 minuten inzicht in de acties die u kunt ondernemen om uw basisbeveiliging op orde te krijgen.

De Kredietwegwijzer zet de steunmaatregelen op een rij

Alle overheidsregelingen die specifiek op uw onderneming van toepassing zijn, mét tips om snel aan te vragen.

Snel antwoord op vragen over uw liquiditeit en prognose

One complete Excelsheet met voorbeeldberekening en de juiste formules geeft makkelijk en snel inzicht in uw financiële situatie. Het liquiditeitstemplate: de basis voor betere beslissingen.

Grijp wereldwijd kansen vanachter uw eigen bureau

Maak snel contact met beslissers over de hele wereld. Opportunity Network, met 2.000 geverifieerde leden met minimaal 2.5 mln omzet is dit dé plek waar u kansen en investeringen kunt neerleggen en ophalen.

Sneller aan tafel met de juiste kandidaat

Sneller aan tafel met de juiste kandidaat. HROffice brengt uw vacatures onder de aandacht op de juiste plek en bij de juiste mensen - snel, goedkoop en doeltreffend.

Regel juridische documenten eenvoudig zelf

U wilt als ondernemer de juiste juridische documenten hebben, bijvoorbeeld een privacy statement. Met VraagHugo kunt u zelf documenten op maat maken, in een paar eenvoudige, online stappen.

Meer weten

De complete cybersecurity-oplossing voor het mkb

Met Cyber Veilig & Zeker bent u nu en in de toekomst beschermd tegen de laatste dreigingen. Als er dan tóch nog iets gebeurt, krijgt u direct hulp bij het oplossen van het probleem en uw eventuele schade is gedekt.

hoe houdt u thuiswerken beter vol

Tips: hoe houdt u thuiswerken beter vol?

Voorlopig blijft het dringende advies: werk zo veel mogelijk vanuit huis. En zelfs als we weer naar kantoor mogen, zal thuiswerken voor een groot deel de nieuwe norm worden. Hoe houden we dat op een vitale manier vol?