Naar de navigatie Naar de inhoud

Lenen of leasen voor uw medische praktijk

Een praktijk starten. Krediet of lease?

Een praktijk starten of overnemen kost geld. Geld voor het pand, voor personeel, apparatuur - en bij een overname - voor goodwill. Die investering doet u op basis van de juiste informatie en grondig advies. Kiest u voor medisch krediet of lease? Waar moet u allemaal aan denken? Onze sectorspecialisten helpen u graag met uw financieringsvragen.

Medisch krediet

  • Doorlopend krediet of zakelijke lening
  • Vraag tot € 50.000 makkelijk online aan
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
naar medisch krediet

Apparatuur leasen

  • Tot 100% financiering 
  • Voor medische apparatuur
  • Maak direct online een leaseberekening
naar lease
Als arts ontvangt u uw inkomsten op de Bankrekening Medisch

Wat is het verschil tussen krediet en lease?

U start uw eigen praktijk of breidt uit en heeft geld nodig voor het pand, voor medische apparatuur of voor goodwill. Met een krediet financiert u bijvoorbeeld de overname van een praktijk. Leasen is een goede optie wanneer u behandelingsapparatuur aanschaft.

 

Rekening-courant krediet of zakelijke lening

Kiest u voor krediet, dan zijn er 2 opties of een combinatie hiervan. Een rekening-courant krediet is voor dagelijkse zaken, als het betalen van rekeningen en salarissen. Hiermee kunt u tot een afgesproken bedrag rood staan. Een zakelijke lening is voor een eenmalige grote uitgave, zoals een praktijkpand of goodwill. U ontvangt het bedrag dan in 1 keer.

Als arts ontvangt u uw inkomsten op de Bankrekening Medisch

Tips voor medisch ondernemers

Zorg verlenen kunt u natuurlijk als de beste. Maar medisch ondernemen is minder bekend terrein. Waar moet u aan denken als u start als zzp'er of een (para)medische praktijk start of overneemt? Lees hier bruikbare tips voor u als huisarts, tandarts, dierenarts of fysiotherapeut.

Vragen over uw bankzaken?
Advies nodig van een specialist medici?

Neem contact met ons op

Overal antwoord op uw vraag

Via Twitter, Facebook en WhatsApp

Zakelijk contact via Whatsapp

Heeft u geen tijd ons te bellen voor uw vragen? Onze zakelijk specialisten staan ook voor u klaar via Twitter, Facebook en WhatsApp. Wel zo makkelijk.