Naar de navigatie Naar de inhoud

Zakelijke Lease kenmerken

Alles over Lease

Wat is Lease?

Lease is een vorm van financieren, waarbij u kunt beschikken over bedrijfsmiddelen. Bij bedrijfsmiddelen kunt u denken aan bestelwagens, vrachtwagens, ICT-apparatuur, machines en zelfs gehele productielijnen. Bekijk welke bedrijfsmiddelen u kunt leasen met de leasecalculator.

Voor wie?

Voor ondernemers uit alle sectoren van het MKB die bedrijfsmiddelen willen financieren, maar ook voor startende ondernemers.

Hoeveel kan ik leasen?

  • U kunt leasen vanaf € 7.500,- (exclusief btw).

  • Starters kunnen het volledige aankoopbedrag (inclusief btw) leasen vanaf € 5.000,- tot € 50.000,-.

Kosten

Er worden vooraf afspraken over de kosten met u gemaakt die voor de hele leaseperiode gelden. Met de Leasecalculator krijgt u een indicatie van de kosten van een bedrijfsmiddel dat u wilt leasen.

Hoe betaal ik terug?

U betaalt het leasebedrag terug in termijnen, die u van tevoren met ons heeft afgesproken. Deze termijnen worden automatisch van uw rekening afgeschreven.

Wanneer kan mijn leasecontract ingaan?

Als u voor lease in aanmerking komt, ontvangt u binnen 2 werkdagen een offerte. Uw leasecontract kan daarna snel geregeld zijn.

Hoe lang duurt een leasecontract?

De looptijd van uw leasecontract is afhankelijk van het bedrijfsmiddel dat u wilt leasen. De minimale looptijd is altijd 1 jaar.

Leasecontract aanvragen

U kunt een leasecontract op 2 manieren aanvragen:

  • Online
    U kunt uw lease online aanvragen tot € 250.000,-. Zorg bij uw aanvraag dat u het type, merk en bouwjaar weet van het bedrijfsmiddel dat u wilt leasen. Ook heeft u uw Kamer van Koophandel nummer nodig voor uw online aanvraag.

  • Via een adviesgesprek
    Neem contact op met uw adviseur voor een gesprek. Tijdens dit gesprek heeft u, naast alle informatie over het object, ook een uittreksel nodig van de Kamer van Koophandel van maximaal 3 maanden oud. Vaak krijgt u tijdens het gesprek al direct te horen of u een leasecontract kunt aanvragen.

Vragen of advies?

Meer weten over Lease? Neem contact op met uw adviseur.

Overal antwoord op uw vraag

Via Twitter, Facebook en WhatsApp

Zakelijk contact via Whatsapp

Heeft u geen tijd ons te bellen voor uw vragen? Onze zakelijk specialisten staan ook voor u klaar via Twitter, Facebook en WhatsApp. Wel zo makkelijk.