Naar de navigatie Naar de inhoud

Meer financiële ruimte nodig?

Extra geld nodig om te ondernemen?

Als ondernemer kunt u altijd te maken krijgen met een grotere financiële behoefte. Bijvoorbeeld als het economisch wat tegenzit en uw bedrijf even minder goed loopt dan u had verwacht.
Maar ook als u juist winst maakt en het u voor de wind gaat, kunt u behoefte hebben aan meer financiële ruimte. Om juist nog extra te investeren, waardoor uw onderneming kan groeien.

Bekijk hieronder de mogelijkheden om financiële ruimte te creëren.

Bedrijfsprocessen

Het is niet altijd nodig om geld voor een investering te lenen. Ook binnen uw eigen onderneming kunt u wellicht geld vrijmaken door uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Bankproducten

Uiteraard kunt u ook bij ABN AMRO terecht voor een financiering die bij u en uw bedrijf past. Bekijk het overzicht van de zakelijke leningen die ABN AMRO u kan bieden.

Lenen met overheidsregelingen

Startende en innovatieve bedrijven kunnen in aanmerking komen voor een krediet met staatsgarantie. Zo kunt u in economische zwaardere tijden toch investeren om verder te groeien. Ook kunt u kijken voor welke subsidies u in aanmerking komt.

Onderhands lenen

Bij een onderhandse lening leent u geld zonder tussenkomst van de bank, bijvoorbeeld van familie, vrienden of bekenden. Lees hoe u dat goed kunt regelen.

Overal antwoord op uw vraag

Via Twitter, Facebook en WhatsApp

Zakelijk contact via Whatsapp

Heeft u geen tijd ons te bellen voor uw vragen? Onze zakelijk specialisten staan ook voor u klaar via Twitter, Facebook en WhatsApp. Wel zo makkelijk.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube