Naar de navigatie Naar de inhoud

Winst op alle fronten

#financethefuture

"Wij dromen van wegen zonder vervuilende scooters". Felyx is één van de duurzame initiatieven die meer opleveren dan winst in geld. Dat noemen wij winst op alle fronten. Maar het begint met een idee. Vertel ons uw duurzame plan.

Sluiten
  • zakelijk

Startpagina Zakelijk

Felyx

Winst op alle fronten

#financethefuture

"Wij dromen van wegen zonder vervuilende scooters". Felyx is een van de duurzame initiatieven die niet alleen winst in geld kunnen opleveren, maar ook maatschappelijke impact. Dat noemen wij winst op alle fronten. Vertel ons uw duurzame plan.

Stel hier uw vraag

Speciaal voor u als....

Slimmer ondernemen met de juiste kennis

Als ondernemer zit u graag zelf aan de knoppen. U bent niet voor niets ondernemer geworden. Maar soms is het wel fijn om even met iemand te sparren of om wat extra informatie in te winnen. Daar helpen wij u graag bij. U beslist, maar met de extra kennis van ABN AMRO. Dat is slimmer ondernemen.

Altijd persoonlijk contact met onze adviseurs

Of u nu starter, zelfstandig ondernemer of mkb'er bent: wij hebben graag persoonlijk contact met u! Speciaal voor zelfstandige ondernemers is er de ZZP Expert. Maar wat voor ondernemer u ook  bent, onze adviseurs staan direct voor u klaar, via Facebook, Twitter, LinkedIntelefoon of WhatsApp.

Ondernemen hoeft niet duur te zijn

Wilt u gaan ondernemen, maar ziet u op tegen de kosten? Er zijn een heleboel manieren om de kosten laag te houden. Gebruik bijvoorbeeld onze gratis boekhoudkoppeling. Hiermee doet u uw administratie eenvoudig zelf. En lees vooral elke week de ondernemerstips, die vaak gunstig zijn voor uw portemonnee.

adviseur abn amro met tekstwolkje

Veel startersvoordeel voor... starters én niet-starters

Starterspakket voor zzp'ers en mkb'ers

  • Zakelijke rekening het eerste jaar gratis
  • Het eerste jaar gratis online transacties
En onze zakelijk rekening heeft nog meer voordeel. Wilt u meer weten?

Vragen? Neem contact met ons op

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.