Zakelijke financiering nodig?

Altijd een passende oplossing met een aantrekkelijke rente

Binnenhof

Prinsjesdag 2019

De regering heeft haar nieuwe (fiscale) maatregelen voor 2020 bekend gemaakt. Bekijk hier hoe het nieuwe regeringsbeleid uitpakt voor het bedrijfsleven. Met onze analyses van de grote Prinsjesdag-dossiers weet u snel van de hoed en de rand.

New10 New10

Als ondernemer wilt u direct weten of u in aanmerking komt voor een zakelijke lening. Bij New10 kan dat: binnen 15 minuten weet u of u geld kunt lenen.

Zakelijke Rekening openen Cards card

Een Zakelijke Rekening is nu voor elke ondernemer het eerste half jaar gratis, of u net gestart bent of al langer onderneemt. Ook uw eerste 200 online transacties zijn gratis.

Uitgelichte artikelen van Insights

Stikstof uitspraak kost bouwsector komende vijf jaar 14 miljard omzet

Stikstof-uitspraak kost bouwsector komende vijf jaar 14 miljard omzet

Als gevolg van de recente uitspraak van de Raad van State (RvS) over de beperking van uitstoot van stikstof komt de komende vijf jaar voor 14 miljard euro aan bouwprojecten op losse schroeven te staan.


22 augustus 2019 | Madeline Buijs

Verloop personeel kost horeca jaarlijks 1.4 miljard

Verloop personeel kost horeca jaarlijks 1,4 miljard

De horecasector kent, mede door het grote aandeel jonge arbeidskrachten, traditioneel een grote arbeidsdynamiek. De branche wordt door het grote personeelsverloop geconfronteerd met torenhoge kosten.


10 september 2019 | Stef Driessen

Werk aan de winkel in de kledingbranche

Werk aan de winkel in de kledingbranche

Stevige concurrentie en veranderd klantgedrag zorgen voor een tweedeling in de kledingbranche. De scheidslijn wordt vooral bepaald door de mate van zichtbaarheid.


20 augustus 2019 | Sonny Duijn

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.