Naar de navigatie Naar de inhoud

Risico's ondervangen

Stel dat het misgaat

Stel nou dat het tegenzit

U moet er niet te vaak bij stilstaan, maar ondernemers lopen risico. Wat gebeurt er met uw bedrijf als u ziek wordt? Of als er brand uitbreekt in uw kantoorpand? Het kan allemaal gebeuren, maar dat betekent niet dat u alle risico's moet verzekeren. Zorg ervoor dat u een goed beeld heeft van uw bedrijfsrisico's. Dan kunt u onaangename verrassingen voorkomen.

Krijg inzicht in de risico's

Wilt u inzicht in de risico's die u met uw bedrijf loopt? Doe dan de Online Risicoscan. Daarna kunt u beslissen welke risico's u wel en welke u niet wilt verzekeren. Zo bent u niet onderverzekerd en dekt u de juiste risico's af.

Bescherm uw bedrijf tegen online fraude

Online fraude is altijd schrikken en kost u veel tijd en geld. Om u te ontzorgen biedt verzekeraar Hiscox het Veilig Online Pakket aan. Daarmee krijgt u de beste beveiligingssoftware, bent u verzekerd tegen online fraude én kunt u altijd bellen met een gespecialiseerde helpdesk. Uniek in Nederland en alleen voor onze klanten

Dek uw beheersbare risico's af

Via de risicoscan heeft u inzicht in de eventuele risico's die u met uw bedrijf loopt. Een aantal van deze risico's zijn beheersbaar. Deze kunt u zelf opvangen. U kunt bijvoorbeeld geld opzij zetten. Bijvoorbeeld om een belangrijk transportmiddel te kunnen vervangen bij uitval. Ook kunt u er voor kiezen bepaalde risico's te accepteren.

Verzeker uw niet-beheersbare risico's

Niet-beheersbare risico's zijn risico's die u niet zelf kunt opvangen. Bijvoorbeeld als u aansprakelijk wordt gesteld door een klant of leverancier. Daarom adviseren wij iedere startende ondernemer een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Daarnaast zijn er nog meer verzekeringen van belang.

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube