Naar de navigatie Naar de inhoud

Risico's ondervangen

Stel dat het misgaat

Stel nou dat het tegenzit

U moet er niet te vaak bij stilstaan, maar ondernemers lopen risico. Wat gebeurt er met uw bedrijf als u ziek wordt? Of als er brand uitbreekt in uw kantoorpand? Het kan allemaal gebeuren, maar dat betekent niet dat u alle risico's moet verzekeren. Zorg ervoor dat u een goed beeld heeft van uw bedrijfsrisico's. Dan kunt u onaangename verrassingen voorkomen.

Krijg inzicht in de risico's

Wilt u inzicht in de risico's die u met uw bedrijf loopt? Doe dan de Online Risicoscan. Daarna kunt u beslissen welke risico's u wel en welke u niet wilt verzekeren. Zo bent u niet onderverzekerd en dekt u de juiste risico's af.

Bescherm uw bedrijf tegen online fraude

Online fraude is altijd schrikken en kost u veel tijd en geld. Om u te ontzorgen biedt verzekeraar Hiscox het Veilig Online Pakket aan. Daarmee krijgt u de beste beveiligingssoftware, bent u verzekerd tegen online fraude én kunt u altijd bellen met een gespecialiseerde helpdesk. Uniek in Nederland en alleen voor onze klanten

Dek uw beheersbare risico's af

Via de risicoscan heeft u inzicht in de eventuele risico's die u met uw bedrijf loopt. Een aantal van deze risico's zijn beheersbaar. Deze kunt u zelf opvangen. U kunt bijvoorbeeld geld opzij zetten. Bijvoorbeeld om een belangrijk transportmiddel te kunnen vervangen bij uitval. Ook kunt u er voor kiezen bepaalde risico's te accepteren.

Verzeker uw niet-beheersbare risico's

Niet-beheersbare risico's zijn risico's die u niet zelf kunt opvangen. Bijvoorbeeld als u aansprakelijk wordt gesteld door een klant of leverancier. Daarom adviseren wij iedere startende ondernemer een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Daarnaast zijn er nog meer verzekeringen van belang.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube