Naar de navigatie Naar de inhoud

Keteninnovatie

Slimmer omgaan met uw keten

De impact op mens en milieu is van steeds groter belang voor ondernemingen. Steeds meer ondernemingen verbeteren niet alleen hun directe impact maar juist ook die van de gehele productieketen. Door deze beweging ontstaan nieuwe business modellen en werkwijzen die de verhouding tussen producent en consument veranderen. Productie- en logistieke processen veranderen daardoor ook. Een voorbeeld is de opkomende Circulaire Economie. Dit model rekent af met het oude 'take-make-waste' principe en schetst een afvalvrije economie. Wilt u als onderneming ook slimmer omgaan met uw keten? Wij denken graag met u mee.

 

OVG real estate vertelt

'In een project als dit heb je bijzondere kwaliteiten nodig van een bank. Die snapt dat er soms andere doelen zijn dan alleen geld verdienen. En ABN AMRO is daar echt voor ons de juiste partner in',' aldus Coen van Oostrom, CEO OVG real estate. Bekijk de video hiernaast (2:24).

 

Delta Development Group vertelt

'Wat ik bijzonder vond aan ABN AMRO is de moeite die men daadwerkelijk heeft genomen zich te verdiepen in ons project, en de bijzonderheid daarvan, en de filosofie die eronder ligt', aldus Coert Zachariasse, CEO Delta Development Group. Bekijk de video hiernaast (1:53).

 

Samenwerking met MVO Nederland

Het Nederlandse bedrijfsleven wil Nederland hét schoolvoorbeeld maken van een circulaire en inclusieve economie. Wij werken daar graag aan mee. Daarom zijn we aangesloten bij Ambitie 2020 van MVO Nederland. Samen met onze klanten willen wij de maatschappelijke draai van 'verbruik' naar 'gebruik' versterken. Zo zorgen we met zijn allen dat onze economie sterk, sociaal en concurrerend blijft.

Meer lezen over dit onderwerp

Meer weten over keteninnovatie? Lees meer hierover op Insights.

 

Leegstaand vastgoed wordt exclusieve locatie

'Bij zo'n herontwikkeling is het belangrijk dat je bank met je meedenkt en vertrouwen geeft. ABN AMRO was vanaf het begin enthousiast over dit project en was ook bereid direct in te stappen' aldus Nico Koster, CFO DVM. In de video ziet u hoe wij DVM hebben ondersteund bij de ombouw van 11 leegstaande 17e-eeuwse Amsterdamse grachtenpanden tot het exclusieve Waldorf Astoria hotel en moderne kantoren. Bekijk de video (2:39).

 
Handen met koffiebonen

Partnerschap ABN AMRO en UTZ Certified

Sinds juni 2014 is ABN AMRO partner van UTZ Certified, een duurzaamheidsprogramma voor koffie, cacao en thee. UTZ Certified staat voor efficiëntere landbouw, veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, afschaffing van kinderarbeid en bescherming van het milieu. Het partnerschap stelt ons in staat het verduurzamen van productiestromen bij klanten actief te ondersteunen. 

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube