Naar de navigatie Naar de inhoud

Duurzame financiële oplossingen

Vrouwelijke duurzame ondernemer

Veel manieren om uw duurzame plannen te realiseren

Bent u op zoek naar een investeerder of wilt u maatschappelijk resultaat behalen? Er is gelukkig altijd een manier om uw duurzame plannen te realiseren. Daarom denken wij graag met u mee om uw plannen mogelijk te maken. Bekijk welke financiële oplossingen u verder helpen.

 

Informal Investment Services

Bent u op zoek naar een investeerder om uw investeringsplannen te realiseren? Via Informal Investment Services bereikt u eenvoudig en via 1 loket veel investeerders. Wij bieden twee diensten. Met de Informal Investment Match komt u via ons netwerk in contact met 400 succesvolle ondernemers. Via CoachMatch wordt u ondersteund met kennis en ervaring.

Filantropie Advies

Als onze private banking relaties hun vermogen willen inzetten om maatschappelijk resultaat te behalen, leggen wij contact met social entrepreneurs. Als social entrepreneur komt u via ons in aanmerking voor een financiering als u een stichting bent met een ANBI-status  (Algemeen Nut Beogende Instelling).

 
Video over Social Impact Fonds

Venture Capital: Social Impact Fonds

Vanuit het Social Impact Fund investeren we in totaal 10 miljoen in Nederlandse maatschappelijke ondernemingen met een vernieuwend business model. Het fonds hebben we opgericht om sociaal ondernemerschap te stimuleren. Voorwaarde is dat bedrijven een maatschappelijke doelstelling hebben en daarbij streven naar financiële winstgevendheid en onafhankelijkheid. Bekijk de video (1:27)

 

Advies bij fusie of overname

Voor een efficiënte marktintroductie van innovatieve en duurzame ontwikkelingen kan het heel handig zijn om samen te gaan met een grote strategische speler. Ook als u als 'corporate' duurzame innovaties wilt invoeren in uw bedrijf kan een overname van een starter op dit terrein een aantrekkelijke optie zijn. In beide gevallen kunnen wij u adviseren in het overnametraject.

iDEAL
 
Video over Wieckse Witte

De bank als investeerder

Ons Principal Finance team investeert samen met relaties in vaste activa van projecten en bedrijven. Denk hierbij aan zonne-energie en energie-infrastructuur. Zo investeerden wij in de plaatsing van zonnepanelen op de Wieckse Witte-fabrieken. Bekijk in de video hiernaast (2:05) wat wij als investeringspartner voor u kunnen betekenen.

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube