Naar de navigatie Naar de inhoud

Duurzame financiële oplossingen

Vrouwelijke duurzame ondernemer

Veel manieren om uw duurzame plannen te realiseren

Bent u op zoek naar een investeerder of wilt u maatschappelijk resultaat behalen? Er is gelukkig altijd een manier om uw duurzame plannen te realiseren. Daarom denken wij graag met u mee om uw plannen mogelijk te maken. Bekijk welke financiële oplossingen u verder helpen.

 

Informal Investment Services

Bent u op zoek naar een investeerder om uw investeringsplannen te realiseren? Via Informal Investment Services bereikt u eenvoudig en via 1 loket veel investeerders. Wij bieden twee diensten. Met de Informal Investment Match komt u via ons netwerk in contact met 400 succesvolle ondernemers. Via CoachMatch wordt u ondersteund met kennis en ervaring.

 

Venture Capital: Social Impact Fonds

Vanuit het Social Impact Fund investeren we in totaal 10 miljoen in Nederlandse maatschappelijke ondernemingen met een vernieuwend business model. Het fonds hebben we opgericht om sociaal ondernemerschap te stimuleren. Voorwaarde is dat bedrijven een maatschappelijke doelstelling hebben en daarbij streven naar financiële winstgevendheid en onafhankelijkheid. Bekijk de video (1:27)

 

Advies bij fusie of overname

Voor een efficiënte marktintroductie van innovatieve en duurzame ontwikkelingen kan het heel handig zijn om samen te gaan met een grote strategische speler. Ook als u als 'corporate' duurzame innovaties wilt invoeren in uw bedrijf kan een overname van een starter op dit terrein een aantrekkelijke optie zijn. In beide gevallen kunnen wij u adviseren in het overnametraject.

iDEAL
 

De bank als investeerder

Ons Principal Finance team investeert samen met relaties in vaste activa van projecten en bedrijven. Denk hierbij aan zonne-energie en energie-infrastructuur. Zo investeerden wij in de plaatsing van zonnepanelen op de Wieckse Witte-fabrieken. Bekijk in de video hiernaast (2:05) wat wij als investeringspartner voor u kunnen betekenen.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube