Optimaliseer uw investeringsactiviteiten

Ambities? ABN AMRO Private Equity helpt u verder het benodigde vermogen te realiseren

Neem contact op
Heeft u vragen? Bel Client Service
0031 (0)20 - 343 61 98
Equity Participations

Private Equity

Bent u op zoek naar risicodragend vermogen om uw ambities te realiseren? Alle investeringsactiviteiten van ABN AMRO zijn georganiseerd binnen de afdeling Private Equity. Met onze investeringsvehikels kunnen wij maatwerk structuren aanbieden die mogelijk aansluiten bij uw wensen.

Onze dienstverlening

Maas Capital
Maas Capital is een investeerder met een lange-termijn visie en specifieke focus op de Shipping & Intermodal en Oil & Gas. Door ons track record in- en kennis van deze sectoren begrijpen wij het belang van een partner die ook voorbij korte-termijn markt cycli kijkt.

Energy Transition Fund
Het Energy Transition Fund richt zich op investeringsmogelijkheden in projecten en bedrijven die impact hebben op de versnelling van de energietransitie. Het fonds focust zich op de 4 pijlers: Duurzame Energie, Energie Efficiëntie en CO2 Reductie, Schone Mobiliteit en Slimme Netwerken.

Ons team

Naast het leveren van risicodragend vermogen zijn onze internationale en multidisciplinaire teams in staat extra waarde toe te voegen aan uw project of onderneming door hun sector kennis en ruime ervaring.

Risicodragend vermogen voor uw ambities

Ambities? ABN AMRO Private Equity helpt u verder het benodigde vermogen te realiseren

Neem contact op
Heeft u vragen? Bel Client Service
0031 (0)20 - 343 61 98

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.