Naar de navigatie Naar de inhoud

Wat sectorkennis voor u kan doen

Weten wat nu nodig is

Er is geen bank met meer sectorkennis dan ABN AMRO. We volgen de sectoren en doen eigen onderzoek. Daar kunt u van profiteren. Een aantal bedrijven heeft dit al gedaan. Lees hun verhalen.

Wat kan onze sectorkennis voor u betekenen? Neem contact op met een Directeur Bedrijven bij u in de buurt.

 

Repeat (Retail)

Repeat ontwerpt cashmere truien en laat die in het verre oosten produceren. De verkoop verliep via de groothandel. Repeat ontdekte dat via retail grotere marges gerealiseerd konden worden. Men ging daarom op zoek naar een financier voor de inrichting van eigen winkels.

Bekijk de video

Repeat

 

Bekijk de video

Video-Service-to-fruit

Service2Fruit (Agrarisch)

Service2Fruit heeft een digitale marktplaats voor fruithandel gecreëerd waarbij fruittelers nagenoeg direct worden betaald bij verkoop. Service2Fruit wilde dit nieuwe concept uitbreiden en had daarvoor voorfinanciering nodig.

 

Vlietjonge Staalhandel (Industrie)

Vlietjonge Staalhandel is een metaalgroothandel die zou worden afgestoten door Tata Steel Europe. Vlietjonge wilde zelfstandig verder terwijl Tata Steel terug wilde naar haar 'core business'. Vlietjonge ging daarom op zoek naar een partij die de overname wilde financieren.

Bekijk de video

video-vlietjonge

 

Bekijk de video

Video-Chess-iX

Chess iX (TMT)

Chess iX is een innovatief softwarebedrijf dat systemen ontwerpt op het gebied van betalingen en transacties voor mobiele en internetplatforms. Voor bijvoorbeeld e-payments, e-Ticketing en e-commerce. Het bedrijf was op zoek naar een bank die de ontwikkelingskosten wilde financieren om verschillende projecten te kunnen afronden.

 

Electude (TMT)

Electude maakt e-learning software voor onderwijsinstellingen. Het bedrijf is marktleider in innovatieve leersystemen voor Automotive Colleges. Electude was op zoek naar financiering voor een langere periode. Electude was op zoek naar financiering voor een langere werkkapitaalcyclus.

Fashioncheque (Retail)

Fashioncheque is een modecadeaubon die besteed kan worden bij ruim 6.500 modewinkels in Nederland. Het bedrijf was op zoek naar een bank die op flexibele basis een deel van de investeringsbehoefte wilde financieren.

 

Amacom (Groothandel)

Amacom is een groothandel in consumentenelektronica. Zij verzorgt de inkoop, verkoop en distributie voor internet en fysieke winkels in Nederland. Voor het concept van Amacon was werkkapitaalfinanciering nodig.

Payroll Select (Zakelijke dienstverlening)

Payroll Select is gespecialiseerd in payrolldiensten voor werkgevers- en arbeidsmarktintermediairs. Het businessmodel van Payroll Select had behoefte aan financiering vanwege de voorfinanciering van de lonen. Payroll Select was op zoek naar een deskundige partij die hier een flexibele oplossing voor kon bieden.

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube