Naar de navigatie Naar de inhoud

Zakelijke dienstverlening

"Sectorkennis was bepalend voor de keuze voor ABN AMRO." Payroll Select

Payroll Select is gespecialiseerd in payrolldiensten voor werkgevers- en arbeidsmarktintermediairs. Opdrachtgevers die gebruikmaken van payrolling, besteden het juridische werkgeverschap uit aan de payrollorganisatie. Die neemt het personeel in dienst en verzorgt onder andere  de salarisbetalingen en draagt sociale verzekeringspremies af. De doelstelling van Payroll Select is om het juridische werkgeverschap voor de medewerkers zo professioneel mogelijk in te vullen. Het werkgeverschap is gebaseerd op een goede CAO, de uitgangspunten van de branchevereniging VPO en op de samenwerking met een arbodienst.

 

Klantvraag

Het businessmodel van Payroll Select heeft behoefte aan financiering vanwege de voorfinanciering van de lonen. De medewerker ontvangt namelijk wekelijks loon, terwijl de opdrachtgever de factuur pas enkele weken later betaalt. Payroll Select was daarom op zoek naar een deskundige partij die hier een flexibele oplossing voor kon bieden.

Payroll
 

Oplossing ABN AMRO

Door onze specifieke kennis over de uitzendbranche kan ABN AMRO al jaren op strategisch niveau meedenken. Daarnaast hebben wij Payroll Select in contact gebracht met experts uit ons netwerk. Dankzij deze inbreng heeft Payroll Select besloten een nieuwe activiteit op te starten.

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube