Naar de navigatie Naar de inhoud

Technologie, Media en Telecom

"Met de financiële diensten van ABN AMRO zijn we op een efficiënte en flexibele wijze in staat om onze investeringen te financieren." Chess iX

"Met de financiële diensten van ABN AMRO zijn we op een efficiënte en flexibele wijze in staat om onze investeringen te financieren. Met name de diensten middels het zogenaamde borgstellings krediet met Agentschap NL past zeer goed bij Chess iX. Tevens biedt ABN AMRO kennis en markt informatie van de ICT-sector welke we kunnen gebruiken bij onze business doelstellingen." Chess iX

Chess iX is een innovatief softwarebedrijf dat systemen ontwerpt op het gebied van betalingen en transacties voor mobiele en internetplatforms, zoals e-payments, e-Ticketing en e-commerce. Daarnaast verzorgt zij de implementatie en het beheer van de software voor hun relaties. Dit zijn bedrijven uit de top 500 van Nederland. Zij kiezen voor Chess iX vanwege de kwaliteit van de software, de oplossingsgerichte en innovatieve aanpak en het gebruik van open-source componenten.

 

Klantvraag

Chess iX investeert continue in haar tooling en software componenten. Zij heeft als bedrijfsmissie om innovatieve en bedrijfskritische softwarediensten en -oplossingen te bieden voor de grotere opdrachtgevers in Europa. Chess iX was daarom op zoek naar een bank die de (bedrijven binnen de) sector begrijpt. Een bank die dus niet bij voorbaat schrikt van hoge R&D-kosten, een beperkt eigen vermogen en van het risico dat projecten uitlopen (zowel in tijd en verdiensten als in kosten).

Zij zocht naar een passende manier om de ontwikkelingskosten te financieren en verschillende projecten te kunnen afronden. Bijvoorbeeld om bij vertraging de financiering aan te kunnen passen, zoals door uitbreiding of het tijdelijk opschorten van aflossingen.

Chessix
 

Oplossing ABN AMRO

Onze specifieke kennis van deze innovatieve sector en het borgstellingskrediet, hebben ervoor gezorgd dat Chess iX gefinancierd kon worden. Zo konden lopende projecten voortgezet worden.

Betalen met iDEAL via de app

Tip: dit kan ook zonder e.dentifier

Mobiel betalen via iDEAL

Snel online iets betalen? Alleen via de app kunt u zonder e.dentifier betalen via iDEAL. Bevestigen met uw identificatiecode is genoeg. Dat is makkelijk! Dit kan zolang het bedrag binnen uw daglimiet blijft.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube