Naar de navigatie Naar de inhoud

Retail

"ABN AMRO begrijpt als geen ander hoe een op het oog eenvoudige business zeer complex kan zijn." Fashioncheque

Fashioncheque is een nieuw concept binnen de modebranche. Het is een modecadeaubon die besteed kan worden bij ruim 6.500 modewinkels in Nederland. Deze giftcard is te koop bij Primera, PostNL Postkantoren, de webshop op www.fashioncheque.com en bij modewinkels die zijn aangesloten bij Fashioncheque. Daarnaast wordt deze cheque gebruikt door een aantal andere zakelijke partners, zoals Microsoft, Coca-Cola Light, en Canon.

 

Klantvraag

Fashioncheque zocht naar een bank die houvast kon bieden in het maken van de beste financiële keuzes, in elke fase van de ontwikkeling van hun bedrijf. Dit betekent: geloof in het concept en het financieren van een deel van de investeringsbehoefte op flexibele basis. Het gaat bij dit businessmodel om maatwerkoplossingen voor complexe vraagstukken voor betalingsverkeer en financiering.

Fashioncheque
 

Oplossing ABN AMRO

Door onze specifieke sectorkennis hebben we de mogelijkheden van dit concept gezien. ABN AMRO begreep hoe complex dit concept in elkaar steekt. Zo konden wij besluiten om op flexibele basis tot financiering over te gaan. Daarnaast hebben we op verschillende manieren advies gegeven bij de introductie van dit nieuwe concept.

Betalen met iDEAL via de app

Tip: dit kan ook zonder e.dentifier

Mobiel betalen via iDEAL

Snel online iets betalen? Alleen via de app kunt u zonder e.dentifier betalen via iDEAL. Bevestigen met uw identificatiecode is genoeg. Dat is makkelijk! Dit kan zolang het bedrag binnen uw daglimiet blijft.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube