Naar de navigatie Naar de inhoud

Technologie, Media en Telecom

"ABN AMRO heeft de robuustheid van deze groeiende klantenbasis goed begrepen" Electude

Electude maakt e-learning software en content voor onderwijsinstellingen wereldwijd. Het bedrijf is marktleider in innovatieve leersystemen voor het automotive onderwijs. Ook bedrijven die actief zijn in de automotive behoren tot de klantenkring, zoals Merecedes-Benz en Nissan.

Eind maart 2013 is Argo (automotive e-learning) opgeleverd. Dit is een geheel virtuele auto die bestaat uit tienduizenden componenten in 3D uitgewerkt. Dit is een unieke prestatie. Een eigen gaming platform is de basis om kennis en vaardigheden over te brengen. Daarbij is  'learning by doing' het uitgangspunt. Electude is aanwezig in meer dan 20 landen en heeft meer dan 50.000 gebruikers. De Amerikaanse markt is de grootste. Research & development vindt plaats op het hoofdkantoor in Eindhoven.

 

Klantvraag

Een product dat geleverd wordt aan opleidingsinstituten betekent dat er met name veel inkomsten zijn aan het begin van het schooljaar. Electude was daarom op zoek naar financiering voor een langere periode (voor hun langere 'werkkapitaal-cyclus').

Electude
 

Oplossing ABN AMRO

Wij hebben het business- en verdienmodel zodanig weten te doorgronden, dat we de optimale financieringsvorm hebben gevonden. ABN AMRO heeft verder haar netwerk ingezet zodat de oprichters van Electude geïntroduceerd konden worden bij partijen die de onderneming in een volgende fase zouden kunnen brengen. Hierbij gaat het vooral om het ombouwen van een licentiemodel naar 'software as a service'(SAAS) en om internationalisatie.

Betalen met iDEAL via de app

Tip: dit kan ook zonder e.dentifier

Mobiel betalen via iDEAL

Snel online iets betalen? Alleen via de app kunt u zonder e.dentifier betalen via iDEAL. Bevestigen met uw identificatiecode is genoeg. Dat is makkelijk! Dit kan zolang het bedrag binnen uw daglimiet blijft.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube