Naar de navigatie Naar de inhoud

"Onze wijziging in strategie - meer eigen winkels - werd door ABN AMRO meteen begrepen en ondersteund" Repeat

Repeat ontwerpt cashmere truien en laat die in het verre oosten produceren. De verkoop liep in eerste instantie alleen via de groothandel. Sinds kort heeft zij eigen verkooppunten in de Bijenkorf en ook eigen winkels. Repeat heeft dus een draai gemaakt van groothandel naar retail. Fotomodel Doutzen Kroes is het gezicht van Repeat.

 

Klantvraag

Een gedeeltelijke draai naar retail betekent dus meer eigen winkels. Repeat was daarom op zoek naar een partij die het aandurfde de inrichting hiervan te financieren. In deze tijd is dat een lastige opgave, omdat de sector in zwaar weer verkeert.

Repeat
 

Oplossing ABN AMRO

ABN AMRO kon met haar diepgaande kennis van de markt en specialistisch kennis heel goed de impact inschatten van de strategiewijziging. ABN AMRO geloofde in de draai van Repeat. Daardoor was het mogelijk om tot financiering over te gaan. Daarnaast heeft Repeat gebruik kunnen maken van het internationale netwerk van ABN AMRO.

Betalen met iDEAL via de app

Tip: dit kan ook zonder e.dentifier

Mobiel betalen via iDEAL

Snel online iets betalen? Alleen via de app kunt u zonder e.dentifier betalen via iDEAL. Bevestigen met uw identificatiecode is genoeg. Dat is makkelijk! Dit kan zolang het bedrag binnen uw daglimiet blijft.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube