Naar de navigatie Naar de inhoud
  • Home
  • Ondernemend financieren

Ondernemend financieren


Bent u als ondernemer op zoek naar de financiering van uw ambities? In de bijlage van het Financieel Dagblad van 22 november 2012 over Asset Based Finance leest u hier alles over. Met Asset Based Finance maakt u gemakkelijk geld vrij dat vastzit in debiteuren, voorraden en bedrijfsmiddelen. Door de flexibiliteit van ABN AMRO Lease en ABN AMRO Commercial Finance heeft u veel meer mogelijkheden.

ABN AMRO Lease

"We moesten veel units aanschaffen om aan de vraag te voldoen. Dan is leasen een uitkomst, omdat het heel kapitaalintensief is om de units met eigen vermogen te financieren."

Harry van Zandwijk, directeur Jan Snel Flexibel Bouwen en Transport

Investeer in uw bedrijfsmiddelen

Lever je boek in

Wilt u investeren in nieuwe bedrijfsmiddelen zoals bestelwagens of machines? Of zelfs in een hele productielijn? Lease is dan een aantrekkelijke oplossing. U bepaalt zelf het merk, type en leverancier. Wij zorgen voor de financiering.

ABN AMRO Commercial Finance

"Voor ons was het makkelijker een groot deel van de financiering te laten lopen via bevoorschotting van debiteuren. Het is flexibeler en we gebruiken alleen wat we nodig hebben."

Frank van Gool, directeur Otto Workforce

Een flexibele financiering

Lever je boek in

Kiest u voor een financiering op basis van uw debiteurenvorderingen en voorraad gereed product? Uw financiering groeit dan niet alleen mee met uw omzet. Deze financiering geeft u ook direct extra liquiditeit. Hierdoor heeft u werkkapitaal beschikbaar om uit te breiden naar nieuwe markten of investeringen te doen.

Betalen met iDEAL via de app

Tip: dit kan ook zonder e.dentifier

Mobiel betalen via iDEAL

Snel online iets betalen? Alleen via de app kunt u zonder e.dentifier betalen via iDEAL. Bevestigen met uw identificatiecode is genoeg. Dat is makkelijk! Dit kan zolang het bedrag binnen uw daglimiet blijft.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube