Naar de navigatie Naar de inhoud

Cash Management-oplossingen

Innovatieve tools

Cash Management omvat alle financiële stromen tussen de onderneming, de bank en derden. ABN AMRO heeft vernieuwende manieren om u inzicht in uw geldstromen te geven: online of mobiel. Bijvoorbeeld met de nieuwe Access Online app. Hiermee kunt u het saldo op binnen- en buitenlandse rekeningen zien. Bekijk onze Cash Management tools.

Man checkt op iPad zijn betalingen
 

Access Online app

U heeft altijd en overal een actueel inzicht in het saldo op al uw rekeningen in binnen- en buitenland. U ziet of ingevoerde incasso- en betalingsopdrachten door ABN AMRO zijn verwerkt of dat deze nog wachten op autorisatie of voldoende saldo. Ook heeft u altijd een actueel overzicht van de belangrijkste rentestanden, wisselkoersen en aandelenkoersen.

Access Online

Met ons Cash Management-systeem beheert u al uw bankrekeningen. Zowel in binnen- als in het buitenland én bij andere banken. U kunt uw betalingen doen en ontvangen in de meest gangbare valuta's. Dat is handig. Zo krijgt u altijd de juiste informatie op het moment dat u het nodig heeft.

 

Internet Bankieren

Met zakelijk Internet Bankieren doet u gewoon thuis uw eigen bankzaken. Gewoon op het moment dat het u uitkomt.

Zakelijk Mobiel Bankieren

Betaling vergeten? Met Mobiel Bankieren houdt u eenvoudig uw bankzaken op orde. 

 

Extradeal: nu met nog meer mogelijkheden

Wilt u altijd inzage hebben in uw documentair betalingsverkeer en garanties? Als u kiest voor Extradeal kan dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. En u bepaalt zelf wie van uw medewerkers toegang krijgen.

i-Markets

Met i-Markets van ABN AMRO heeft u via een beveiligde site (waar u moet inloggen) toegang tot de geld- en valutamarkten. U handelt direct op de valuta- en geldmarkt via DealStation. U beschikt 5 dagen in de week, 24 uur per dag over realtime koersinformatie.

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube