Naar de navigatie Naar de inhoud

Starterspakket aanvragen

Zo gaat uw aanvraag het snelst

Heeft u een BV met 1 DGA en bent u als natuurlijk persoon zelfstandig bevoegd? Dan hoeft u de deur niet uit voor het aanvragen van een betaalpakket. Het Starterspakket vraagt u heel eenvoudig via internet aan.

Iemand van 18 jaar of ouder die zelfstandig bezittingen of schulden kan aangaan. Een eenmanszaak en een V.O.F. (zoals de groenteboer of slager) lijken rechtsvormen, maar zijn ook natuurlijk persoon.
 

Voorwaarden

U kunt het Starterspakket online aanvragen, als u voldoet aan de volgende voorwaarden (onder voorbehoud van acceptatie door ABN AMRO):

  • U staat korter dan 1 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

  • U heeft geen BV in oprichting

  • U vraagt een rekening aan voor een BV met 1 directeur/DGA

  • U bent als directeur/DGA van de BV een natuurlijk persoon (dus geen andere rechtspersoon zoals BV of stichting) en zelfstandig bevoegd.

Als onderdeel van de acceptatie laten wij een BKR-toetsing uitvoeren. Bij een negatieve uitkomst van de toetsing kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.

Voldoet u niet aan deze voorwaarden? Bel dan met de adviseurs van YourBusiness Banking via 088 - 226 26 26 (elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 17.30 uur).

Iemand van 18 jaar of ouder die zelfstandig bezittingen of schulden kan aangaan. Een eenmanszaak en een V.O.F. (zoals de groenteboer of slager) lijken rechtsvormen, maar zijn ook natuurlijk persoon.
 

Deze gegevens heeft u nodig

Voor de aanvraag van het Starterspakket heeft u de volgende gegevens nodig:

  • De adresgegevens van uzelf en uw bedrijf

  • Het KvK-nummer van uw bedrijf.

Heeft u deze gegevens niet paraat? Verzamel ze dan eerst voordat u begint met de aanvraag. Dat bespaart u tijd en moeite. U kunt het formulier namelijk niet tussentijds opslaan.

Uw aanvraag definitief maken

Na ontvangst van uw aanvraag vragen wij de statuten van uw BV op bij de Kamer van Koophandel. Wanneer wij de statuten ontvangen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om uw aanvraag definitief te maken.

U kunt dan meteen een afspraak maken voor de ondertekening van de aanvraagformulieren. Een medewerker van onze partner AMP Logistics komt op de afgesproken tijd naar u toe.

Sneller acceptgiro's betalen

Tip: gebruik de acceptgiroscanner

Gebruik de acceptgiroscanner

Een acceptgiro betalen zonder de cijfers van het kenmerk en het bedrag over te typen? Met de acceptgiroscanner in de app scant u ze in één keer. De gegevens worden dan automatisch ingevuld.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube