Naar de navigatie Naar de inhoud

Hoe gaat de aanvraag voor het Starterspakket?

In 7 stappen is uw zakelijke rekening geopend

Wilt u direct uw Starterspakket aanvragen?

Vraag uw pakket online aan voor een eenmanszaak of voor een BV met 1 directeur/DGA.

stap 1

Vul uw gegevens in
  • Vul uw persoonlijke en bedrijfsgegevens in, waaronder de gegevens van het identiteitsbewijs waarmee u zich wilt identificeren. Houd deze bij de hand.

stap 2

Geef aan wanneer u gebeld wilt worden
  • Vul de datum en het tijdstip in waarop u gebeld wilt worden door een van onze medewerkers voor een intakegesprek. Bekijk ook de voorwaarden van het contract. Met deze online  aanvraag stemt u in met de inhoud van de productvoorwaarden.

stap 3

Controle
  • Nadat u het online formulier naar ABN AMRO hebt gestuurd, controleren wij uw aanvraag. Wij laten altijd een toets doen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

stap 4

Telefonische intake
  • Een van onze medewerkers belt u voor een telefonische intake. Dit houdt in dat hij of zij de gegevens die u in het formulier hebt ingevuld, nog eens met u doorneemt. Ook kunt u een afspraak maken voor een bezoek van onze partner AMP Logistics.

stap 5

Bevestiging
  • U ontvangt per e-mail en sms een bevestiging van de afspraak van onze partner AMP Logistics.

stap 6

Bezoek van AMP Logistics
  • Een medewerker van AMP Logistics komt op het afgesproken tijdstip bij u langs. U ondertekent tijdens het bezoek het contract. Zorg ervoor dat u een geldig Europees identiteitsbewijs bij de hand heeft. Dit kan een Nederlands paspoort zijn, een Nederlands rijbewijs of een EU-identiteitskaart. De medewerker van AMP Logistics controleert uw identiteitsgegevens. Deze gegevens hebben wij nodig om de aanvraag goed te kunnen afhandelen.

stap 7

Het openen van uw rekening
  • ABN AMRO ontvangt de documenten en beoordeelt of aan alle vereisten voor klantacceptatie en het sluiten van het contract is voldaan. Als dit het geval is, komt het contract tot stand en ontvangt u uw Betaalpas. U kunt dan van uw rekening én Betaalpas gebruikmaken.

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Sneller acceptgiro's betalen

Tip: gebruik de acceptgiroscanner

Gebruik de acceptgiroscanner

Een acceptgiro betalen zonder de cijfers van het kenmerk en het bedrag over te typen? Met de acceptgiroscanner in de app scant u ze in één keer. De gegevens worden dan automatisch ingevuld.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube