Naar de navigatie Naar de inhoud

Comprimeerinstellingen SEPA

SEPA-overboeking

SEPA-overboekingsbatches worden standaard als één totaalbedrag (gecomprimeerd) geboekt en aan u teruggemeld.  

De batch en de details van de individuele transacties daarin raadpleegt u via het batchoverzicht in Internet Bankieren of Access Online. Wilt u de details van de individuele transacties in de batch ook inzien op het rekeningafschrift? Gebruik dan het elektronische rekeningafschrift in het CAMT.053-formaat.

Verstuurt u acceptgiro's naar uw klanten of betalen uw klanten met iDEAL? En wilt u deze als één totaalbedrag (gecomprimeerd) geboekt en teruggemeld krijgen? Lees meer over het comprimeren van acceptgiro- en iDEAL-betalingen.

 

SEPA-incasso

Als u SEPA-incassobatches aanlevert worden deze altijd als één totaalbedrag geboekt en aan u teruggemeld.

De incassobatch en de details van de individuele transacties raadpleegt u via het batchoverzicht in Internet Bankieren of Access Online. Wilt u de details van de individuele transacties ook inzien op uw rekeningafschrift? Gebruik dan het elektronische rekeningafschrift in het CAMT.053-formaat. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij ook de instellingen in uw SEPA-incassocontract kunnen aanpassen.

Wilt u weten of u deze berichten kunt inlezen in uw boekhoudpakket? Neem dan contact op met uw softwareleverancier.

Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op met uw vaste aanspreekpunt bij ABN AMRO.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube