Naar de navigatie Naar de inhoud

Spoedoverboeking

Binnen 1,5 uur is het geld overgemaakt

Met spoed geld overmaken binnen Nederland? Met een spoedoverboeking is dat binnen maximaal 1,5 uur geregeld. U moet de opdracht dan wel in Internet Bankieren vóór 16.30 uur bij ons aanleveren. Spoedbetalingen naar andere banken in het weekend voeren wij op maandag vóór 08.00 uur uit. Spoedbetalingen naar ABN AMRO rekeningen in het weekend voeren wij meteen uit.

Maakt u geld over naar een ABN AMRO rekening binnen Nederland? Dan is een spoedbetaling niet nodig. Alle overboekingen naar een ABN AMRO rekening voeren wij meteen uit. En de ontvanger kan direct over het geld beschikken.

Let op: voor spoedoverboekingen buiten Nederland gelden andere voorwaarden.

Online

Via Internet Bankieren kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week een spoedoverboeking invoeren en agenderen. Dit is goedkoper en makkelijker dan op een bankkantoor een spoedoverboeking te laten doen.

Bankkantoor

U kunt ook tijdens kantooruren bij één van onze bankkantoren een spoedoverboeking doen. Neem hiervoor een geldig legitimatiebewijs mee.

Veelgestelde vragen

  • Wat zijn de kosten van een spoedoverboeking?

    Bekijk voor de kosten voor een spoedoverboeking het overzicht tarieven.

  • Welke rekeningen zijn geschikt voor een spoedoverboeking?

    Alle betaalrekeningen zijn geschikt voor het doen van een spoedoverboeking. Uw (bedrijfs)spaarrekeningen, effectenrekeningen, Flexibel Krediet of Hypotheek Krediet kunt u niet gebruiken.

Betalingen tijdens 1 mei

Lever uw betalingen op tijd aan

Uitnodigende receptie van een NH Hoteles

Op maandag 1 mei, de Dag van de Arbeid, vindt geen betalingsverkeer plaats. Wilt u dat uw (salaris)betalingen daarvoor zijn uitgevoerd? Lever deze dan op tijd aan.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube