Naar de navigatie Naar de inhoud

Varianten Digitaal Incassomachtigen

Welke variant Digitale incassomachtigingen past bij u?

ABN AMRO biedt u 3 varianten Digitale incassomachtigingen. De varianten verschillen in de technische stappen die u moet nemen. Lees hieronder welke variant het beste bij u past.

Basis

De Basis-variant is geschikt als u de implementatiewerkzaamheden in uw online verkoopproces wilt beperken. U zorgt zelf voor een koppeling tussen uw machtigingsregistratiesysteem en uw website. U maakt gebruik van de standaard berichtenmodule van ABN AMRO Digitaal Incassomachtigen.

Zelfbouw

Wilt u de Digitale incassomachtigingen volledig integreren in uw systemen? Dan past Zelfbouw het beste bij u. U ontvangt van ons de technische specificaties. Op basis daarvan voert u zelf de benodigde technische aanpassingen uit. Houd er rekening mee dat u voor deze variant voldoende technische kennis en tijd nodig heeft.

Externe dienstverlener

Een externe dienstverlener kan zorgen voor uw aansluiting op ABN AMRO Digitaal Incassomachtigen. Dat kan op 2 manieren.

  • U besteedt de technische aansluiting uit aan een Mandate Service Provider (MSP) van uw keuze. In overleg met de MSP bepaalt u hoe de integratie van Digitale incassomachtigingen met uw systemen wordt geregeld.

  • Of u laat het gehele incassoproces, inclusief de machtigingen voor u verzorgen door een Collecting Payment Service Provider (CPSP). In dat geval heeft u zelf geen incassocontract nodig. De CPSP zorgt voor de technische afhandeling van de Digitale incassomachtigingen én voor de incasso's.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.