Naar de navigatie Naar de inhoud

Zakelijke rekening opheffen kleinbedrijf

Online uw zakelijke rekening opheffen

Wilt u uw zakelijke rekening(en) opheffen? Soms is er nog een spaarrekening of bankgarantie gekoppeld aan uw rekening(en). Wij moeten u daarom een aantal controlevragen stellen via een korte online vragenlijst. Zo weet u direct hoe u uw rekening(en) opheft.

 

Zo werkt het


 1. Beantwoordt u alle controlevragen met nee? Dan ontvangt u het ophefformulier binnen 5 werkdagen per aangetekende e-mail.

 2. Print het ophefformulier uit en laat de bevoegde vertegenwoordiger(s)* dit ondertekenen.

 3. Stuur het ondertekende ophefformulier terug naar het antwoordnummer dat u vindt in de aangetekende e-mail.

 4. Wij heffen uw rekening op. 

 5. Staat er nog geld op uw rekening? Dan maken wij dit over naar de rekening die u heeft opgegeven via het ophefformulier.  

NB: Soms moet u zelf nog iets doen, bijvoorbeeld een ander rekeningnummer doorgeven voor een bankgarantie. Als u dat heeft gedaan, kunt u opnieuw de controlevragen beantwoorden.
 

* Handtekening bevoegd vertegenwoordiger(s)

Bent u:
 • Zelfstandig bevoegd?
 • Vennoot van een vof waarbij de vennoten de hele vof vertegenwoordigen?
 • Een BV waarbij de directeur de hele BV vertegenwoordigt? 
Dan heeft ABN AMRO een handtekening nodig van in ieder geval één van de zelfstandig bevoegde personen. Bij een maatschap waarvan wij een getekende maatschapverklaring in ons bezit hebben kan één van de maten die op de maatschapverklaring genoemd staat de rekening opheffen.
 • Samen met anderen bevoegd?
Dan heeft ABN AMRO de handtekening nodig van alle vertegenwoordigers die bij ABN AMRO als gezamenlijk geregistreerd staan.

Betalingen tijdens 1 mei

Lever uw betalingen op tijd aan

Uitnodigende receptie van een NH Hoteles

Op maandag 1 mei, de Dag van de Arbeid, vindt geen betalingsverkeer plaats. Wilt u dat uw (salaris)betalingen daarvoor zijn uitgevoerd? Lever deze dan op tijd aan.

Volg ons via

 • Volg ons via Twitter
 • Volg ons via Linkedin
 • Volg ons via YouTube