Naar de navigatie Naar de inhoud

Comprimeerinstellingen SEPA

SEPA-overboeking

Overboekingen die u aanlevert via een SEPA-betaalbatch worden standaard als één totaalbedrag (gecomprimeerd) geboekt en aan u teruggemeld.  

De batch en de details van de individuele transacties daarin raadpleegt u via het batchoverzicht in Internet Bankieren. Wilt u de details van de individuele transacties in de batch ook inzien op het rekeningafschrift? Gebruik dan het elektronische rekeningafschrift in het CAMT.053-formaat.

Verstuurt u acceptgiro's naar uw klanten? En wilt u deze als één totaalbedrag (gecomprimeerd) geboekt en teruggemeld krijgen? Bel uw contactpersoon bij ABN AMRO.

 

SEPA-incasso

Als u incasso's aanlevert via een SEPA-incassobatch worden deze altijd als één totaalbedrag geboekt en aan u teruggemeld.

De incassobatch en de details van de individuele transacties raadpleegt u via het batchoverzicht in Internet Bankieren. Wilt u de details van de individuele transacties ook inzien op uw rekeningafschrift? Gebruik dan het elektronische rekeningafschrift in het CAMT.053-formaat. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij ook de instellingen in uw SEPA-incassocontract kunnen aanpassen.

Wilt u weten of u deze berichten kunt inlezen in uw boekhoudpakket? Neem dan contact op met uw softwareleverancier.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.