Naar de navigatie Naar de inhoud

Kenmerken iDEAL

Uit de verkoop

Ons product Online betalen kunt u per 1 maart 2016 niet meer bij ons aanvragen. Heeft u al Online betalen? Dan kunt u het gewoon blijven gebruiken. Wij blijven u hierbij uiteraard ondersteunen. Zoekt u nog een oplossing voor uw online betalingsverkeer? Dan bieden wij u nu uitgebreide online betaaloplossingen met het Webshoppakket.

Alles over Online betalen

Wat is een online kassa?

Een online kassa is de software die zorgt dat uw klant in uw webwinkel kan betalen. U kunt uit meerdere online kassa's kiezen en verschillende betaalmethoden aanbieden. Bekijk onze betaaloplossingen met en zonder ABN AMRO kassasoftware.

Welke betaalmethoden kunt u aanbieden in uw online kassa?

Naast de online kassa's iDEAL EASY en iDEAL Only Kassa, kunt u kiezen voor de Internetkassa. Dan kiest u voor het meest uitgebreide pakket met 30 binnen- en buitenlandse betaalmethoden. Naast betalen met iDEAL biedt de Internetkassa uw klant veel andere betaalmogelijkheden zoals het vergelijkbare Duitse Giropay en het Belgische Bancontact. Ook kunt u met deze online kassa meerdere creditcards accepteren. Zo betaalt ook uw buitenlandse klant eenvoudig.

Extra functies

Altijd inzicht in uw online transacties? Of betaalpagina's in de stijl van uw eigen website opmaken? Dat is mogelijk dankzij onze extra functies.

Voor wie?

Voor webwinkeliers die hun klant online willen laten betalen.

Gratis online kassa testen

Wilt u weten hoe de Internetkassa werkt? U kunt deze gratis en vrijblijvend testen.

Meer informatie over iDEAL

  • iDEAL is een veelgebruikte online betaalmethode voor binnenlandse betalingen. Uw klant selecteert zijn bank en rekent direct af via het internetbankieren van zijn bank. Hij kan de betaling niet terugdraaien.

  • iDEAL gebruikt dezelfde beveiligingsmaatregelen als banken voor internetbankieren. Banken moeten voldoen aan strenge beveiligingsstandaarden. Deze standaarden zorgen ervoor dat financiële transacties van consumenten veilig worden uitgevoerd. Het is voor uw klant daarom heel veilig om online aankopen met iDEAL af te rekenen.

  • Via het iDEAL Dashboard ziet u onder andere of betalingen van uw klant zijn geslaagd.

  • Bekijk in de demo hoe iDEAL werkt.

Voorwaarden

De voorwaarden gelden voor alle online betaaloplossingen. Bekijk de Algemene Voorwaarden Internet Betaalproducten (pdf, 708kB).

Tarieven

Bekijk de tarieven voor de verschillende online kassa's.

Aanvragen

Weet u al welke online betaaloplossing het beste bij u past? Vraag deze dan direct aan.

Vragen of advies?

Neem contact op met de afdeling Special Desk e-Commerce, telefoonnummer  020 - 383 24 94 (lokaal tarief). Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur.

Vragen of advies? Bel de adviseurs van de afdeling Special Desk e-Commerce.

020 - 383 24 94 (lokaal tarief)

Betalingen tijdens 1 mei

Lever uw betalingen op tijd aan

Uitnodigende receptie van een NH Hoteles

Op maandag 1 mei, de Dag van de Arbeid, vindt geen betalingsverkeer plaats. Wilt u dat uw (salaris)betalingen daarvoor zijn uitgevoerd? Lever deze dan op tijd aan.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube