Naar de navigatie Naar de inhoud

Actievoorwaarden creditcards

Actievoorwaarden creditcards

Deze actie loopt vanaf 11 december 2017 t/m 31 maart 2018.

 

Wie organiseert deze actie?

ABN AMRO (ABN AMRO Bank N.V., Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP te Amsterdam).

 

Mag ik deelnemen aan deze actie?

U mag deelnemen aan de actie, met als welkomstcadeau gedurende het eerste jaar geen kaartbijdrage voor uw Professional Card of uw Business Card, als:

  • u een zakelijke rekening bij ABN AMRO heeft.
  • de aanvraag voor de creditcard wordt goedgekeurd door ICS.
  • uw bedrijf gevestigd is in Nederland en u minimaal 18 en maximaal 70 jaar oud bent.
  • Is uw bedrijf in het bezit van een Professional Card of Business Card? Of in de afgelopen 12 maanden hiervan in het bezit geweest? Dan bent u uitgesloten van deelname aan deze actie.
 

Wat houdt de actie in?

Per 1 september 2017 is het pakket Basis voor ondernemen het 1e jaar gratis. Door de toenemende vraag naar zakelijke creditcards bieden wij in combinatie met pakket ook een zakelijke creditcard 1 jaar gratis aan. U kunt hierbij zelf kiezen voor een Business of Professional card. De Business Card is voor bedrijven die langer dan 1 jaar staan ingeschreven bij de KvK en biedt de mogelijkheid om meerdere kaarten te koppelen. De Professional Card is voor ondernemers met een eenmansbedrijf zoals zzp’ers en freelancers. Ook als startende ondernemer met een eenmansbedrijf, zonder jaarcijfers kunt u deze card aanvragen. Wij bieden de creditcard in combinatie met het pakket 1 jaar gratis aan. Hierna betaalt u de standaard tarieven die u ook op de website kunt vinden. U bent niet verplicht om de creditcard ook na de actie aan te houden.

Aangezien U een ABN AMRO betaalrekening nodig heeft om de creditcard te kunnen aanvragen via internetbankieren, kunnen wij deze niet direct in het pakket aanbieden. De reden hiervoor is dat het een aantal dagen duurt na de aanvraag van het pakket tot u toegang heeft tot internetbankieren. De creditcard wordt dus niet automatisch toegevoegd aan het betaalpakket, maar wel in combinatie gratis aangeboden.

Naast de actievoorwaarden zijn ook de algemene voorwaarden voor zowel de Business Card als de Professional Card (pdf, 447kB) van toepassing.

De zakelijke creditcards worden uitgegeven door International Card Services (ICS). ICS verzorgt de hele dienstverlening, waaronder de acceptatie van aanvragen.

 

Hoe vaak kan ik deelnemen aan de actie?

  • U mag één aanvraag per pakket doen.
  • U komt dus ook maar eenmalig in aanmerking voor de actie 1 jaar geen jaarbijdrage.
  • Kiest u voor de Professional Card? Dan kunt u 1 creditcard aanvragen, bij de Business Card kunt u meerdere passen tegelijkertijd aanvragen.
  • Vraagt u tijdens de actieperiode meerdere creditcards per bedrijf aan? Dan ontvangt uw bedrijf voor iedere goedgekeurde creditcard die is aangevraagd tijdens de actieperiode het welkomstcadeau. Dit geldt alleen voor de creditcards die tegelijk zijn aangevraagd bij de initiële bedrijfsaanvraag en niet voor creditcards die later worden aangevraagd via een Extra Cards-formulier.

 

Wat is verder belangrijk om te weten?

ABN AMRO mag de actie altijd (tussentijds) wijzigen, verlengen of stopzetten.

 

Waar kan ik vragen stellen over de actie?

Voor vragen over de actie kunt u contact opnemen met ABN AMRO via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).

 

Wat doe ik als ik niet tevreden ben over deze actie?

Als u niet tevreden bent over deze actie, dan kunt u een klacht indienen via een klachtenformulier op www.abnamro.nl/klachtenregeling. Op de site leest u ook wat onze klachtenprocedure is.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.