Naar de navigatie Naar de inhoud

Contant geld voor ondernemers

Contant geld storten of opnemen

Tegenwoordig kunt u steeds meer bankzaken online afhandelen. Maar als ondernemer heeft u vaak ook nog met contant geld te maken. Bijvoorbeeld voor wisselgeld als u naar het buitenland gaat, of als u kasgeld op de rekening van uw bedrijf wilt storten.

Geld opnemen

Bankbiljetten of muntgeld neemt u eenvoudig op. Of het nu om kleine of grote bedragen gaat, of om euro's of vreemde valuta. Bekijk de mogelijkheden.

Geld storten

Heeft u veel contant geld in kas? Dan wilt u dat waarschijnlijk liever veilig op uw bankrekening hebben. Muntgeld en biljetten stort u eenvoudig op uw rekening. Bekijk de mogelijkheden.

Vreemde valuta opnemen, bestellen of omwisselen

Soms is het handig om bij aankomst in het buitenland contant geld op zak te hebben. Bijvoorbeeld als u niet zeker weet of u bij aankomst in het buitenland direct geld op kunt nemen. Bij ABN AMRO kunt u op verschillende manieren van tevoren vreemde valuta opnemen of omwisselen.

Vals geld herkennen

De hoeveelheid valse biljetten en de kwaliteit ervan blijft stijgen. Bekijk de tips over hoe u de vervalsingen van echt kunt onderscheiden.

Overal antwoord op uw vraag

Via Twitter, Facebook en WhatsApp

Zakelijk contact via Whatsapp

Heeft u geen tijd ons te bellen voor uw vragen? Onze zakelijk specialisten staan ook voor u klaar via Twitter, Facebook en WhatsApp. Wel zo makkelijk.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube