Naar de navigatie Naar de inhoud

Betaalpas

Dame bij geldautomaat met een ABN AMRO Betaalpas

De zakelijke betaalpas met veel mogelijkheden

Zakelijke betaalpas

  • Wereldwijd betaalgemak

  • Goed beschermd tegen fraude

  • Contactloos betalen

wereldbol met pas

Wereldwijd geld opnemen

Geld opnemen, Internet Bankieren en altijd een betaalmiddel op zak? Met de zakelijke betaalpas van ABN AMRO is dit allemaal mogelijk. De betaalpas krijgt u als u zakelijk klant wordt. Met deze betaalpas neemt u wereldwijd geld op en betaalt u als u het Maestro- of Cirruslogo ziet. Stel daarvoor wel uw betaalprofiel in op Wereldprofiel. Op de pas staat ook uw IBAN.

IBAN staat voor International Bank Account Number. Het Nederlandse IBAN is als volgt opgebouwd: NL is de landcode, 2 cijfers als controlegetal, 4 letters die de bank aanduiden en 10 cijfers. De 10 cijfers bestaan uit het oude rekeningnummer (meestal 9 cijfers), voorafgegaan door nullen. Bijvoorbeeld: NL99ABNA0123456789

Goed beschermd tegen fraude

Met het betaalprofiel geeft u zelf aan waar u uw zakelijke betaalpas wilt gebruiken. Zo verkleint u de kans op skimmingfraude. Blijft u binnen Europa? Stel dan het Europaprofiel in. U kunt dan alleen binnen Europa geld opnemen bij geldautomaten en in winkels betalen. Bent u op zakenreis buiten Europa? Kies dan voor het Wereldprofiel. Dan kunt u overal ter wereld betalen en geld opnemen.

Academische baret
Betaalautomaat contactloos betalen

Contactloos betalen

Contactloos betalen is de nieuwste vorm van betalen. U houdt uw betaalpas tegen de betaalautomaat aan, en hoeft deze er niet in te steken. Bij een bedrag tot € 25,- hoeft u zelfs uw pincode niet in te toetsen. Zo rekent u snel en eenvoudig kleine bedragen af. Contant geld is niet meer nodig. De betaalautomaten waar u contactloos kunt betalen, herkent u aan het speciale logo. Bied contactloos betalen ook aan uw klant aan.

 

Een lage limiet is wel zo veilig

Per dag kunt u met uw Betaalpas € 500,- pinnen bij een geldautomaat. Dit bedrag is ingesteld met het oog op fraude. Als uw pinpas gestolen wordt, kan er geen hoger bedrag van uw zakelijke rekening worden gehaald. Wilt u liever een ander bedrag? Dan past u dit heel eenvoudig aan.

Kies een pincode die u makkelijk onthoudt

Bij uw zakelijke betaalpas krijgt u een pincode die door ABN AMRO bepaald is. Wilt u liever een pincode die u makkelijk kunt onthouden? U kunt uw pincode altijd zelf veranderen met uw pinpas via de geldautomaten van ABN AMRO in Nederland. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per de week.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

Neem contact op

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube