Naar de navigatie Naar de inhoud

Access Online

Ondernemer schudt hand van internationale handelspartner

Hét systeem voor uw cashmanagement

Access Online

  • Uw (inter)nationale rekeningen in één systeem

  • Ook als app voor uw iPhone of iPad

  • Goede informatie op het juiste moment

Nieuwsgierig?

Ontdek zelf hoe Access Online werkt.

Bekijk de demo
Wereldbol

Rekeningen over de hele wereld in één systeem

Met ons cashmanagementsysteem beheert u al uw bankrekeningen. Zowel nationaal als internationaal. Zélfs van andere banken. U kunt betalingen doen en ontvangen in de meeste landen en in de meest gangbare valuta's. Zo heeft u inzicht in en controle over al uw betaalstromen, waar ook ter wereld.

Access Online op uw iPhone of iPad

Altijd en overal een actueel inzicht in uw binnen- en buitenlandse rekeningen en de status van uw betalingen? Met de Access Online app voor uw iPhone en iPad bent u altijd up-to-date, ook als het gaat om rekeningen bij andere banken.

Lees meer over de Access Online app
iPad en iPhone met Mobiel Bankieren app
100 eurobiljetten

Alles in één is efficiënter

U heeft hetzelfde betaalpakket voor elk land, dus dat is efficiënt. En door de snelle uitvoering van uw transacties beperkt u ook nog eens uw financiële risico's. U ziet direct wat uw financiële ruimte is. Kortom: hét systeem voor de ondernemer die verder kijkt dan de Nederlandse grenzen.

Goede informatie op het juiste moment

Door de volledig gepersonaliseerde rapportage heeft u altijd actuele en relevante informatie over uw bedrijf bij de hand. Een goede en betrouwbare basis om nauwkeurige beslissingen te nemen en uit te voeren wanneer u dat wilt.

Elke medewerker heeft zijn eigen bevoegdheden

U bepaalt welke medewerker welke handelingen mag verrichten en voor welke rekeningen. Elke medewerker stelt de standaardschermen in die hij voor zijn werk nodig heeft. Dit bespaart veel handmatig werk en levert dus tijdwinst op.

Wilt u alle feiten op een rij? LEES DE KENMERKEN

Bent u overtuigd?

Neem contact met ons op

Internet Bankieren is veranderd

We helpen u graag wennen

Internet Bankieren is veranderd

U ziet het meteen als u bent ingelogd: Internet Bankieren ziet er anders uit. Ook vindt u alles via een nieuw menu. Dat is misschien even wennen. Maar daar helpen we u graag bij. Bijvoorbeeld met duidelijke uitleg in instructievideo's.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube