Naar de navigatie Naar de inhoud

Hypotheek - Proposities Overzicht

Gratis hypotheekgesprek

Gratis hypotheekgesprek

Een goede opstap naar hypotheekadvies

Wilt u een nieuwe hypotheek of uw bestaande hypotheek aanpassen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. U krijgt daarna een gratis oriëntatierapport.

Extra aflossen op uw hypotheek

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.

Hypotheekrente wijzigen

Een lagere hypotheekrente?

Bereken uw voordeel van rente wijzigen

Wilt u tussentijds uw rente wijzigen, omdat de hypotheekrente nu relatief laag is? In sommige gevallen is dat mogelijk én voordelig voor u. Bekijk de mogelijkheden.

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen?

Een energiezuinig huis kan u veel voordeel opleveren. U draagt bij aan een beter milieu en u bespaart energiekosten. Bekijk de tips, lees over het energielabel en over duurzaam verbouwen.

Hypotheekrente met een lange looptijd

Een hypotheekrente kiezen?

Voordelig: rente met een lange looptijd

Een nieuwe hypotheek afsluiten of eindigt uw rentevaste periode? Denk dan eens aan hypotheekrente met een langere looptijd. Zo heeft u voor jaren zekerheid, met een relatief lage rente.

Hypotheekgesprek waar en wanneer u maar wilt

Hypotheekadvies waar u wilt

Thuis, op uw werk of op een bankkantoor

U wilt hypotheekadvies, maar dan wel zo makkelijk mogelijk? Kies zelf waar en hoe u een hypotheekgesprek wilt: bij ons op een bankkantoor of via de webcam. 7 dagen per week mogelijk.

Hypotheek berekenen

Maximale hypotheek berekenen

Wat worden uw maandlasten?

Bent u op zoek naar een koophuis? Bereken dan eerst eenvoudig zelf hoeveel hypotheek u kunt krijgen en wat uw maandbedrag wordt. Zo weet u in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken én hoeveel u dat gaat kosten.

Man en vrouw achter laptop

Mijn Hypotheek

'Mijn hypotheek' in Internet Bankieren

Weten wanneer uw rentevaste periode eindigt? Of wat u al heeft afgelost? Log dan in en klik in het overzicht op het rekeningnummer van uw hypotheek. Daar staan alle gegevens voor u op een rij.

Hypotheekgesprek kan ook op zondag

Wat doet u zondag?

Gratis hypotheekgesprek via webcam

Doordeweeks te druk om met ons over uw hypotheek te praten? Een gratis hypotheekgesprek kan nu ook op zondag. Lekker vanuit huis. Dan weet u snel of u een bod kunt doen op dat droomhuis.

Alles over het kopen van een huis

Huis kopen?

Van hypotheek tot verhuistips

Of u nou uw eerste huis gaat kopen of toe bent aan een volgende koopwoning; er komt veel op u af. Hoeveel hypotheek kunt u krijgen en welke rente kiest u? Wat is NHG en wat doet een makelaar?

Hypotheek oversluiten: wat kan het u opleveren?

Hoge hypotheekrente?

Bereken uw voordeel van oversluiten

Betaalt u nu een hoge hypotheekrente? Bereken dan eens of het oversluiten van uw hypotheek interessant voor u is. Binnen 5 minuten weet u of de kosten opwegen tegen het voordeel van oversluiten.

hypotheek oversluiten: wat kan het u opleveren?

Te hoge hypotheekrente?

Bereken uw voordeel van oversluiten

Ongeveer 1 op de 3 Nederlanders betaalt een hoge hypotheekrente die nog een aantal jaren vaststaat. U ook? Door uw hypotheek over te sluiten naar ABN AMRO kunt u misschien besparen op uw maandlasten.

Maandelijks Extra Aflossen

Extra aflossen op uw hypotheek?

Dat kan nu ook maandelijks

Heeft u iedere maand wat geld over? Dan kunt u er nu voor kiezen om maandelijks extra af te lossen op uw hypotheek. Dat kan al vanaf € 25. Regel het makkelijk zelf via Internet Bankieren.

Laptop met webcamgesprek tussen stel en adviseur

Hypotheekadvies?

Waar en wanneer u dat wilt

Voor een gratis oriëntatiegesprek hoeft u de deur niet meer uit. Tegenwoordig kunt u met Beeldbankieren overleggen met uw hypotheekadviseur. Maak zelf online een afspraak via Internet Bankieren, 7 dagen per week, ook in het weekend en 's avonds.

Besparen met een energiezuinig huis

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Doe de gratis Energie Bespaarcheck

Een energiezuinig huis is goed voor uw portemonnee en beter voor het milieu. Weten hoeveel u kunt besparen met extra isolatie? Een nieuwe CV-ketel? Of zonnepanelen? Ontdek het in 1 minuut met de Energie Bespaarcheck van De Energiebespaarders.