Naar de navigatie Naar de inhoud

Actievoorwaarden rechtsbijstandverzekering Proeven

Wat houdt de actie 'Proeven' van de Rechtsbijstandverzekering in?

 • U krijgt de dinervoucher ter waarde van € 25,- cadeau als u minimaal 2 modules van de rechtsbijstandverzekering afsluit. U kunt de dinervoucher niet inruilen voor geld. Ook kunt u de dinervoucher niet gebruiken in combinatie met andere kortingscodes of acties van Couverts. 

 • U mag kosteloos online juridisch advies vragen aan een ervaren jurist.
  - Wat houdt kosteloos juridisch advies in? U kunt een juridisch geschil voorleggen aan een juridisch adviseur. Deze zal u dan eenmalig advies geven.
  - De juridisch adviseur neemt deze zaak niet in behandeling en gaat bijvoorbeeld ook niet naar de rechtbank. U krijgt eenmalig advies wat u het beste kunt doen. U ontvangt, als dit mogelijk is, een voorbeeldbrief die u kunt gebruiken. Het geschil wordt niet in behandeling genomen.
  - Als u een rechtsbijstandverzekering afsluit, krijgt u juridische hulp voor nieuwe situaties. Alle bestaande situaties zijn niet verzekerd. U kunt natuurlijk wel bij ons terecht voor juridisch advies.  

 

Wat moet ik daarvoor doen?

U krijgt de dinervoucher ter waarde van € 25,- cadeau als u online via www.abnamro.nl minimaal 2 modules van de ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering afsluit. U moet dit vóór 19 december 2016 doen. De ingangsdatum van de rechtsbijstandverzekering kan later zijn. De verzekering moet dan wel vóór 1 maart 2016 ingaan.

U reserveert online op Couverts.nl bij een van de aangesloten restaurants, verzilvert uw voucher en het tegoed wordt na uw diner van de totale rekening afgehaald. U krijgt de dinervoucher binnen 6 weken thuisgestuurd nadat de aanvraag is goedgekeurd door ABN AMRO Schadeverzekering.

 

Wat is verder belangrijk om te weten?

- U kunt één keer deelnemen aan deze actie.
- ABN AMRO kan de actie altijd (tussentijds) wijzigen, verlengen of stopzetten. Als dit zo is, zal ABN AMRO hierover communiceren. 

ABN AMRO Schadeverzekering moet uw aanvraag voor een rechtsbijstandverzekering accepteren.
ABN AMRO is niet de aanbieder van deze verzekeringen, maar de bemiddelaar. ABN AMRO heeft 49% van de aandelen in ABN AMRO Schadeverzekering.

 

Waar kan ik vragen stellen over de actie?

Bekijk de actie op www.abnamro.nl of bel met 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).

 

Waar kan ik vragen stellen over de Rechtsbijstandverzekering?

Bel met 0800 - 00 15 (gratis). U vraagt de Rechtsbijstandverzekering online aan.

 

Bent u niet helemaal tevreden over de actie?

Dien dan een klacht in via een klachtenformulier op www.abnamro.nl/klachtenregeling. Op de site leest u ook wat onze klachtenprocedure is.

Heeft u een vraag of wilt u advies? Neem dan telefonisch contact met ons op via

0900 - 00 24

Inboedelverzekering

Nooit te laag verzekerd

Iedereen is goed verzekerd met de Inboedelverzekering

 • Bij schade door brand, diefstal en storm
 • 24/7 schadehulp
 • Eerste jaar 20% hypotheekkorting