Naar de navigatie Naar de inhoud

Een huis kopen en uw verzekeringen

Regel uw verzekeringen goed

Heeft u een huis gekocht of gaat u binnenkort een huis kopen? Regel dan op tijd uw verzekeringen. Misschien gaat u verbouwen of neemt u een andere keuken of een serre. Bekijk daarom of uw huidige verzekeringen nog wel bij uw nieuwe situatie passen.

Onmisbaar

Opstalverzekering

Gaat u een woning kopen? Dan verwacht de hypotheekverstrekker dat u uw woning verzekert met een opstalverzekering. Waarom? Als er iets misgaat met uw woning, houdt u wel uw schuld, de hypotheek. U heeft dan een schuld zonder onderpand. Ook is een opstalverzekering handig als uw schade krijgt aan uw woning. Bijvoorbeeld als uw dakpannen of zonnepanelen beschadigd raken door storm. Heeft u of gaat u een appartement kopen? Informeer dan naar de Vereniging van Eigenaren (VVE) van het appartementencomplex. Via de VVE is het complex vaak verzekerd. Tip: vraag ook of ruitbreuk is meeverzekerd.

Verhuisd stel berekent online de premie van al hun woonverzekeringen
 
money view

Rechtsbijstandverzekering

Tijdens het kopen en/of verbouwen van uw huis heeft u met veel partijen te maken. Het is mogelijk dat de partijen niet alle gemaakte afspraken nakomen. Met een rechtsbijstandsverzekering heeft u dan de steun van juridische specialisten. Ervaar nu wat de ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering voor u kan betekenen. En vraag éénmalig online gratis om juridisch advies. Wist u dat de ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering 5 sterren van MoneyView heeft voor de voorwaarden?

Ook belangrijk

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Uw blik met verf valt om tijdens het schilderen van uw  woning en valt op de tuinset van de buren. Of uw kind trapt tijdens het voetballen een bal door het raam van de buren. Vervelend! In sommige gevallen is de schade beperkt maar in andere gevallen kan het enorm zijn. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd als u onbewust een schade maakt en daarvoor aansprakelijk wordt gesteld. U hoeft de schade dan niet uit eigen zak te betalen. De Consumentenbond heeft de  ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering als beste beoordeeld met een 8,2.. 

Voetbal vliegt door een ruit

Samenwonen? Controleer ook dan de verzekeringen 

Gaat u trouwen of samenwonen? Vergeet dan niet uw verzekeringen te regelen. Vaak hebben u en uw partner dezelfde verzekeringen. Denk aan een aansprakelijkheids-, inboedel-, rechtsbijstand- en/of doorlopende reisverzekering. Als u beiden dezelfde verzekeringen heeft, kan dit bij een schade vaak tot vervelende situaties leiden. Vooral als u samen spullen heeft gekocht en betaald. Vaak is het ook voordeliger om 1 verzekering te hebben die voor u beiden geldt.

Uw wijzigingen eenvoudig online doorgeven

Uw nieuwe adres, de gezinsuitbreiding of het uitbreiden van uw dekking? De meeste wijzigingen geeft u heel eenvoudig online door.

Al vakantieplannen voor 2017?

Kies uw reisverzekering

Man en vrouw krijgen uitleg

Ontdek welke reisverzekering het beste bij u past. Met ons &Meer klantprogramma krijgt u nu € 5,- cadeau bij een kortlopende reisverzekering en € 10,- cadeau bij een doorlopende reisverzekering.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief