Naar de navigatie Naar de inhoud

Gezinsuitbreiding en uw verzekeringen

Zorg dat uw verzekeringen up-to-date zijn

Met de komst van een kind verandert er natuurlijk veel. Loop daarom uw verzekeringen na en kijk of u ze moet aanpassen. Of dat u uw kind moet meeverzekeren.

Onmisbaar

Inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering

Ongeveer 95% van de Nederlanders heeft een aansprakelijkheidsverzekering en een inboedelverzekering afgesloten. Logisch, want deze verzekeringen behoeden u voor een klein bedrag per maand voor schade die enorm in de papieren kan lopen. Heeft u deze verzekeringen nog niet? Vergelijk en vraag eenvoudig deze verzekeringen aan.

Bent u verzekerd en heeft u gezinsuitbreiding? Controleer dan uw bestaande verzekeringen. Als er op uw polis staat 'Gezin zonder kinderen', moet u uw verzekeringen aanpassen naar 'Gezin met kinderen'. Bij sommige verzekeringen moet u namelijk doorgeven dat u gezinssamenstelling veranderd is. Dat kan heel gemakkelijk online.

5 sterren van MoneyView

Rechtsbijstandverzekering

Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Ongeveer de helft van de Nederlanders wél. U bent hiermee verzekerd tegen hoog oplopende juridische kosten bij conflicten. Bijvoorbeeld bij een aanrijding of burenruzie. Of als de aannemer de afspraken niet nakomt. Handig als de gezinsuitbreiding reden was tot een verbouwing. Wist u dat onze rechtsbijstandverzekering 5 sterren van MoneyView heeft gekregen? Bekijk het onderzoek van MoneyView.

money view
 
Een man en een vrouw diepzeeduiken goed verzekerd met de Doorlopende Reisverzekering

Doorlopende Reisverzekering

U verzekert uw kind heel eenvoudig mee op uw Doorlopende Reisverzekering. U hoeft dan alleen maar de gewijzigde gezinssamenstelling door te geven. Bekijk ook goed waarvoor u verzekerd bent. Op vakantie kunnen er natuurlijk onverwachte dingen gebeuren. Met een kind kan die kans nog wat groter worden. Denk bijvoorbeeld aan het meeverzekeren van geneeskundige kosten.

 

Nog andere verzekeringen? Pas ze waar nodig aan

Heeft u nog ander verzekeringen bij ons lopen? Loop ze dan even na en kijk of u ze moet aanpassen. Dit doet u heel gemakkelijk online.

Kleintjes worden groot: sparen voor later

KinderToekomst Spaarrekening

Spaar voor uw kind alvast een mooi spaarpotje bij elkaar voor later. Tot de 11e verjaardag van uw kind kunt u de KinderToekomst Spaarrekening voor ze openen. Daarmee krijgt uw kind altijd de basisrente: 0,10%. En laat u het geld tot het einde van het jaar staan? Dan komt daar nog een bonusrente van 0,25% bij. Zo heeft uw kind op de 18e verjaardag een mooie start voor studie, rijbewijs of op kamers gaan.

KinderToekomst Spaarrekening
Geld lenen voor een auto met zekerheid? Kies voor een Persoonlijke Lening

Lenen voor een grote uitgave

Misschien wilt u er een extra kinderkamer bij? Of moet er een grotere auto komen. Komen jullie er op een andere manier niet uit? Dan is lenen misschien wat voor jullie. Dat kan tegen een scherpe rente, waarbij eerder terugbetalen u niets extra's kost.

Inboedelverzekering

Nooit te laag verzekerd

Iedereen is goed verzekerd met de Inboedelverzekering

  • Bij schade door brand, diefstal en storm
  • 24/7 schadehulp
  • Eerste jaar 20% hypotheekkorting