Naar de navigatie Naar de inhoud

Actievoorwaarden woonverzekeringen tot € 45 cadeau

Deze actie is beëindigd. Lees hieronder de actievoorwaarden nog terug.

Wat houdt de actie 'tot € 45 cadeau bij 3 nieuwe woonverzekeringen' in?

U krijgt tot € 45 cadeau als u vanaf 26 maart tot 11 juni 2018 minimaal 1, 2, of 3 nieuwe ABN AMRO woonverzekeringen (Inboedel-, Opstal-, Rechtsbijstandverzekering) afsluit en &Meer deelnemer bent of wordt.

 

€ 15 cadeau per nieuwe woonverzekering

Aantal verzekeringen Cashback met &Meer
1 verzekering € 15
2 verzekeringen € 30
3 verzekeringen € 45

 

Wat moet ik daarvoor doen?

U kunt aan deze actie deelnemen door een nieuwe ABN AMRO woonverzekering aan te vragen en door deel te nemen aan het klantprogramma &Meer tijdens de actieperiode. Dat moet u uiterlijk 10 juni 2018 doen. Bovendien moet(en) de verzekering(en) uiterlijk 1 juli 2018 ingaan.

De volgende verzekeringen doen mee in de actie en vallen onder woonverzekeringen:
  • Inboedelverzekering
  • Opstalverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
U krijgt tot € 45 cadeau bij een of meer nieuwe woonverzekeringen. U bepaalt zelf wat u verzekert: Opstal, Inboedel en/of Rechtsbijstand. Eind augustus 2018 wordt het geld automatisch op uw betaalrekening gestort.

 

Wat is verder belangrijk om te weten?

U kunt niet meedoen met de actie als u vóór of tijdens de actieperiode al in het bezit bent van een ABN AMRO Inboedel-, Opstal- en/of Rechtsbijstandverzekering. Ook kunt u niet meedoen als u op deze verzekeringen een aanvullende dekking afsluit of een andere wijziging uitvoert.

Op het moment van uitbetaling moet u deelnemer zijn van &Meer. ABN AMRO kan de actie altijd (tussentijds) wijzigen, verlengen of stopzetten. Als dit het geval is, zal ABN AMRO hier tussentijds over communiceren. ABN AMRO gebruikt de gegevens die zij van u krijgt uitsluitend voor de actie en deelt deze niet met derden. Aan het meedoen aan de actie zijn geen kosten verbonden.

ABN AMRO Schadeverzekering is de aanbieder van de ABN AMRO Inboedel-, Opstal- en Rechtsbijstandverzekering. Zij moet uw aanvraag voor deze verzekering accepteren. ABN AMRO Schadeverzekering is een dochter van Delta Lloyd ABN AMRO Verzekeringen Holding B.V.. ABN AMRO Bank N.V. is bemiddelaar en heeft 49% van de aandelen in Delta Lloyd ABN AMRO Verzekeringen Holding B.V.

 

Waar kan ik vragen stellen over de actie?

Neem dan contact op via 0900 - 0024 (lokaal tarief), 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Waar kan ik vragen stellen over de ABN AMRO woonverzekeringen?

Bij vragen over de aangevraagde woonverzekering(en) kunt u contact opnemen met 0800 - 00 15 (gratis) 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Bent u niet helemaal tevreden over de actie?

Dien dan een klacht in via een klachtenformulier op www.abnamro.nl/klachtenregeling. Op de site leest u ook wat onze klachtenprocedure is.

Inboedelverzekering

Nooit te laag verzekerd

Iedereen is goed verzekerd met de Inboedelverzekering

  • Bij schade door brand, diefstal en storm
  • 24/7 schadehulp
  • Eerste jaar 20% hypotheekkorting