Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering als beste getest

vrouw bij radiator

Test Consumentenbond 2016

Op zoek naar een goede aansprakelijkheidsverzekering? De Consumentenbond heeft 33 verzekeraars onderzocht. De ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering kwam met een 8,2 als beste uit de bus. Belangrijkste pluspunten zijn de gunstige prijs en de uitgebreide dekking. Ook dekkingen die andere verzekeraars niet bieden, zoals schade door sport en schade bij een oppas. Lees het uitgebreide onderzoek

 

Uitgebreide dekking voor een gunstige prijs

Een groot voordeel van de Aansprakelijkheidsverzekering is de uitgebreide dekking tegen een heel gunstige prijs. U bent bijvoorbeeld gedekt voor schade aan uw vakantiewoning. Ook schade veroorzaakt door uw eigen dieren valt onder de dekking. 

 

Nieuw: ook schade door sport en spel gedekt

Bent u niet wettelijk aansprakelijk en veroorzaakt u schade tijdens sport en spel? En is de benadeelde geen medesporter of -speler? Dan wordt de schade tot €25.000 tóch vergoed. Bijvoorbeeld als u per ongeluk een bal tegen een toeschouwer aantrapt. 

Ook nieuw: schade bij oppas- of logeeradres

Heeft u kinderen? Met de oppas- en logeerdekking bent u gedekt voor ongelukjes door uw kinderen op het logeer- of oppasadres waarvoor u als verzekerde ouder niet aansprakelijk bent. Bij veel verzekeraars is dit niet gedekt. 

 

Al ruim 350.000 Nederlanders

Een ander belangrijk voordeel van de Aansprakelijkheidsverzekering van ABN AMRO is dat u deze los kunt afsluiten. Bij veel aanbieders kan dit bijvoorbeeld alleen in combinatie met een inboedelverzekering. Al ruim 350.000 Nederlanders hebben dan ook een Aansprakelijkheidsverzekering bij ABN AMRO. 

man met iPad

Hulp nodig? Bel met onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Inboedelverzekering

Nooit te laag verzekerd

Iedereen is goed verzekerd met de Inboedelverzekering

  • Bij schade door brand, diefstal en storm
  • 24/7 schadehulp
  • Eerste jaar 20% hypotheekkorting