Naar de navigatie Naar de inhoud
  • prive
  • Topsporters en artiesten

Topsporters en artiesten

Een speciale carrière verdient een speciale behandeling

Uw leven is geen dag hetzelfde. Een carrière als die van u vraagt om op maat gemaakte financiële oplossingen. Daarom hebben we voor u de Sports & Entertainment Desk. Niet alleen uw financiën zijn in goede handen, ook met uw privacy gaan wij zorgvuldig om.

Eigen contactpersoon

Bij de Sports & Entertainment Desk heeft u een eigen contactpersoon. Als u vragen heeft, belt u hem of haar gewoon even op.

Internationaal netwerk

In veel gevallen speelt uw carrière zich niet alleen in Nederland af. Gaat uw met uw carrière de grens over? Dan staat de Sports & Entertainment Desk voor u klaar met internationale contacten.

Financieel plan

U concentreert zich op uw carrière en wij zorgen dat uw financiën in goede handen zijn. Daarbij denken we aan uw toekomst. Want ook na uw carrière wilt u nog lekker kunnen leven. Met een goed financieel plan hoeft u zich daarover geen zorgen te maken.

Elke fase van uw carrière

Ook als u nog maar aan het begin van uw carrière bent, staan we graag voor u klaar. We begeleiden u als u een eerste contract tekent bij een manager, club of ander professioneel sport- en entertainmentbedrijf. Zo investeren we vanaf het begin in uw toekomst.

In goed gezelschap

De Sports & Entertainment Desk begeleidt sporters, coaches, acteurs, muzikanten, modellen, televisiepresentatoren, producten en regisseurs, impresario's en managers. Dat doen we tijdens elke fase van de carrière.

Al uw financiële zaken onder 1 dak

Financiële zaken zijn waarschijnlijk niet uw grootste hobby. Daarom is het fijn als u al uw financiële zaken bij 1 punt kunt onderbrengen. Zo weet u altijd waar u moet zijn als er iets geregeld moet worden.

Dagelijkse bankzaken

Wij helpen u niet alleen bij uw inkomen, maar ook met uw uitgaven. Uw persoonlijke contactpersoon neemt uw dagelijkse bankzaken voor u uit handen.

Juridische service

In uw geval is het goed om uw financiële situatie te laten analyseren. Daarbij is het goed om te kijken naar internationale mogelijkheden en naar belasting.

Financieel plan

Het is fijn om te weten dat uw geld groeit op een manier die bij u en bij uw doelstellingen past. En verandert er iets in uw situatie? Dan passen we het plan voor u aan. Dat doen we ook als er belangrijke veranderingen zijn in de financiële wereld.

Beleggen

De financiële wereld is constant in beweging. Elke beslissing over uw vermogen moet daar goed op aansluiten. Die beslissingen kunt u overlaten aan een expert. Onze experts kennen uw situatie als geen ander.

Financiële training

Gaat u blind af op advies van anderen of weet u graag zeker dat de juiste keuzes maakt? Volg de financiële spoedcursus. Zo leert u inschatten of u met uw inkomsten ook later nog uw huidige levensstandaard kunt voortzetten.

Hoe verloopt de carrière van een sporter of artiest?

Uw carrière verloopt niet standaard. In het leven van een topsporter of entertainer zijn verschillende fases. Uw vermogen groeit en kan op een gegeven moment weer afnemen. Maar dat hoeft niet.

Van talent tot professional

U begint als talent en klimt al snel op tot een professional. Uw inkomen stijgt. Als u het goed aanpakt, start u in deze fase al met het opbouwen van vermogen.

Van professional tot kampioen

Uw carrière gaat als een speer. U heeft succes en dat merkt u aan uw inkomsten. Uw vermogen groeit. Nu is het moment om te zorgen dat u genoeg vermogen wegzet om ook na uw carrière nog te leven zoals u dat graag wilt.

Van kampioen tot beroemdheid

U bent op het punt aangekomen dat u een ster bent. Maar sterren stralen niet voor eeuwig. Samen met uw ABN AMRO contactpersoon zorgt u dat u uw vermogen zo beheert dat u niet in hoeft te leveren op uw levensstandaard.

Tweede carrière

Vaak volgt na het hoogtepunt in uw carrière een nieuw hoogtepunt. Het kan zelfs zo zijn dat u nog succesvoller wordt dan voorheen. Maar u moet er ook rekening mee houden dat uw vermogen kan afnemen.

Persoonlijk contact

Uw carrière is niet doorsnee. Daarom krijgt u persoonlijke service die bovendien zeer discreet is. Het gaat tenslotte om uw financiën en niet te vergeten om uw privacy. Met één telefoontje heeft u uw eigen contactpersoon aan de lijn.

Bellen met uw relatiemanager

Zodra u klant bent bij de Sports & Entertainment Desk, heeft u een eigen contactpersoon. U krijgt een telefoonnummer waarop u uw contactpersoon rechtstreeks kunt bellen.

Maak een afspraak

Wilt u graag praten over de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een eerste kennismaking.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.