Maak een verschil

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. We hebben nog een wereld te winnen. En dat begint bij onszelf. Met mensen die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij.

 
Charissa Cardon

Charissa Cardon, Product Owner Duurzaam Wonen, ABN AMRO

“We staan voor een mega uitdaging: een gemiddeld energielabel A voor onze gehele hypotheekportefeuille.’ Lees hier hoe Charissa Cardon, Product Owner Duurzaam Wonen bij ABN AMRO, daar aan werkt"

Man staat voor een gebouw

Slechts 15% van onze hypotheken is duurzaam

De switch naar duurzaam wonen of produceren is niet 1-2-3 gemaakt. We helpen al heel wat klanten op de goede weg. Maar we kunnen nog meer stimuleren tot het verduurzamen van woningen en bedrijven. Daar hebben we mensen voor nodig, die duurzame kansen zien, en ze grijpen.

Alexnder Groense

Alexander, Sectoranalist Industrie en Energie

“We zien dat verduurzamen vaak automatisch betekent dat het geld oplevert. Hiermee trekken we, wat mij betreft, alle bedrijven over de streep!” 

Lachende man

Tikkie blijft niet eeuwig nieuw

Innovatie is jezelf constant blijven uitdagen. Durven zien dat het nog beter kan. En moet. Want alleen zo maak je het verschil. Daarom zoeken wij medewerkers die anderen, en onszelf, blijven stimuleren.

Vrouw zit buiten

Witwassen is de wereld nog niet uit

Elk jaar wordt er in Nederland 16 miljard euro witgewassen. Een deel daarvan gaat door ons systeem. We moeten daarom nóg strenger worden voor onze klanten. En de mazen in het net kleiner maken. Daar hebben we jou voor nodig.

Robin van Bemmelen

Robin, Analist Financial Crime

“Mijn verantwoordelijkheid als Analist Financial Crime is gesignaleerde afwijkingen tot op de bodem uitzoeken en zo fout geld opsporen.” 

Vrouw met fiets

Meer vrouwen in topposities

Gelijke kansen voor vrouwen? Daar doen we veel aan. Sinds kort is 30% van onze top vrouw. Een stap in de goede richting, maar we willen én moeten meer doen. Daarom zijn we op zoek naar mensen die een verschil kunnen maken. Voor anderen en voor ons.

Close-up beeld van drie mensen

Werken bij ABN AMRO

Wij zijn op zoek naar mensen die een verschil kunnen maken. Voor ons, en voor anderen.