Naar de navigatie Naar de inhoud

Online betalen

Regel je online betalingen goed

Kleding, festivaltickets of apps: voor veel aankopen heb je een creditcard nodig. Lees hier meer over een Studenten Credit Card. En andere handige online betaal- en spaarmogelijkheden.

online betalen1
 
online betalen1

Je eigen creditcard

Met een eigen Studenten Credit Card betaal je gemakkelijk online. Nog handiger: in veel gevallen zijn je spullen 180 dagen verzekerd tegen schade en diefstal. Je hebt een bestedingslimiet van € 1.000 en je betaalt aan het einde van de maand. De Studenten Credit Card kost per jaar € 14 extra bij het Studenten Pakket. In welke gevallen het handig is om met je betaalpas te betalen en wanneer juist met een creditcard zie je hier.

 

Mobiel Bankieren-app

Heel vervelend om er bij de kassa achter te komen dat je niet genoeg saldo hebt. Met de Mobiel Bankieren-app weet je altijd wat je saldo is. Ook zie je direct welke incasso's eraan komen. Je vindt dit onder 'Gepland en periodiek' rechtsboven in je rekeningoverzicht.

 

Overboekingen inplannen

Het is slim om in je internetbankieren een periodieke overboeking naar je spaarrekening in te stellen, vlak nadat je salaris of studiefinanciering is binnengekomen. Zo voorkom je dat je je geld automatisch opmaakt. En spaar je, zelfs als is het steeds maar een beetje, op termijn toch een mooi spaarpotje bij elkaar. Ook is het handig om betalingen die eraan zitten te komen, vast te agenderen vlak nadat je geld wordt gestort. Zo weet je zeker dat je de belangrijke dingen betaalt.

Tip: gemakkelijk een rekening delen

Na een gezellige avond op het terras heb je voor het gemak de drankjes even voorgeschoten. Of je hebt voor een feestje het gezamenlijke cadeau gekocht. Hoe handig is het dan als je direct online de rekening kunt delen? Binnen Internet Bankieren gaat dit heel eenvoudig. Je vrienden krijgen een e-mail en kunnen direct het voorgeschoten bedrag naar je overmaken. Bekijk hoe het werkt.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.