Tips voor senioren

We helpen u graag om uw bankzaken zo makkelijk en veilig mogelijk te regelen. En we geven u handige tips. Bijvoorbeeld over schenken.

pr-privacy-shield

Veilig bankieren

Weet u wat u moet doen met een phishing e-mail? Of als u uw betaalpas of creditcard kwijt bent? We doen er alles aan om u zo veilig mogelijk te laten bankieren. Natuurlijk moet u zelf ook blijven opletten. We geven u tips over veilig bankieren en waar u zelf op kunt letten.

Lees alles over veilig bankieren
pr-tools-calculate

Financieel misbruik

Vermoedt u dat iemand uw waardevolle spullen of geld steelt? Dan bent u misschien slachtoffer van financieel misbruik. Leer de risico's herkennen en lees wat u kunt doen.

Meer over financieel misbruik
pr-profiles-family

Schenken

Bij een schenking komt heel wat kijken. Voor zowel de schenker als voor de ontvanger. Hoe gaat u de schenking verdelen? En de ontvanger moet rekening houden met de schenkbelasting.

Meer over schenken
image not availabale

4 misverstanden over online bankieren

Online bankieren biedt veel voordelen, vooral voor ouderen. Maar er zijn nog steeds ouderen die niet online kunnen of bankieren. Dit berust vaak op misverstanden. We hebben de meest voorkomende misverstanden over Internet Bankieren en Mobiel Bankieren op een rij gezet.

image not availabale

Makkelijker inloggen in Internet Bankieren

Wilt u inloggen in Internet Bankieren en heeft u even geen e.dentifier bij hand? U kunt nu u ook inloggen met een QR-code. Gebruik eenvoudig de Mobiel Bankieren app en scan de QR-code op het computerscherm.