Tips voor senioren

We helpen u graag om uw bankzaken zo makkelijk en veilig mogelijk te regelen. En we geven u handige tips. Bijvoorbeeld over schenken.

image not availabale

Wonen met zorg

Naarmate u ouder wordt, kunnen de eisen die u aan uw woning stelt veranderen. Past uw woning nog bij uw wensen? Hoe krijgt u de juiste zorg of ondersteuning als u die u nodig heeft? We helpen u graag om een goede keuze te maken.

image not availabale

4 misverstanden over online bankieren

Online bankieren biedt veel voordelen, vooral voor ouderen. Maar er zijn nog steeds ouderen die niet online kunnen of bankieren. Dit berust vaak op misverstanden. We hebben de meest voorkomende misverstanden over Internet Bankieren en Mobiel Bankieren op een rij gezet.

image not availabale

Wat is financieel misbruik?

Vermoedt u dat iemand financieel misbruik van u maakt? Zijn er bijvoorbeeld een aantal waardevolle spullen gestolen of mist u regelmatig geld? Leer de signalen van misbruik herkennen en lees wat u kunt doen.

image not availabale

Schenken

Bij een schenking komt heel wat kijken. Voor zowel de schenker als voor de ontvanger. Hoe gaat u de schenking verdelen en als ontvanger moet u rekening houden met de schenkbelasting. Wij vertellen u er alles over.

image not availabale

Overzicht en inzicht in uw geldzaken

Bent u het overzicht even kwijt? Of moet u een lastige financiële keuze maken? Wij helpen u graag met handige tools voor uw financiële planning op lange termijn en beslissingen op korte termijn. Zo krijgt u meer overzicht en inzicht in uw geldzaken.