ABN AMRO Kidsevents

Leuk én leerzaam, ook voor u!

Exclusief naar ABN AMRO Kidsevents

Met een Jongerengroeirekening krijgt u exclusief toegang tot de ABN AMRO Kidsevents. In 2019 vinden er 4 events plaats. 

Ook deelnemen aan de ABN AMRO Kidsevents, maar geen Jongerengroeirekening? Dat is zo geregeld. Vraag de Jongerengroeirekening nu nog gratis aan!

Kidsevents: leuk en leerzaam

Met een Jongerengroeirekening krijgt u gratis toegang tot de ABN AMRO Kidsevents. Bekijk de video om te zien wat jullie te wachten staat!

Kidsevent Stedelijk Museum

31 augustus 2019

Een rondleiding, diverse creatieve workshops en samen kunst maken: dat was het ABN AMRO Kidsevent in het Stedelijk Museum Amsterdam. Met een Jongerengroeirekening konden ouders en kinderen hier gratis naar toe.

Future Cup 2019

Voetbaltalenten met Jongerengroeirekening waren in het paasweekend welkom op de ABN AMRO Future Cup. Bekijk de video voor een sfeerimpressie. 

Een terugblik op overige kids events

EHL Euro Hockey League 2018

Euro Hockey League 2019

19 april 2019

Met de ABN AMRO Kidsevents konden 300 kinderen en hun ouders op 19 april genieten van een topdag. Kijken naar de hockeywedstrijden, een seminar bezoeken en een hockeyclinic bijwonen. Bekijk de video en het programma.

Weekend van de Wetenschap 2018

Weekend van de Wetenschap bij Circl

6 oktober 2018

Tijdens het Weekend van de Wetenschap waren de deuren van het circulaire paviljoen Circl geopend voor het hele gezin. Er werden allerlei leuke workshops voor kinderen georganiseerd over duurzame wetenschap. Bekijk de video en het programma.

Hermitage

Ontdekkingstocht door de Hermitage

5 september 2018

Tijdens een culturele ontdekkingsreis kwam kunst écht tot leven. Kinderen konden samen met hun ouders een unieke tentoonstelling en workshop bijwonen. Samen kunst kijken én zelf kunst maken. De creatie mocht natuurlijk mee naar huis. Bekijk de video en het programma.

eSports Xperience

Ajax eSports Xperience

10 juni 2018

Voetballen én gamen bij Ajax? Leuker kan het niet worden! Kinderen volgden een FIFA 18 masterclass, leerden over gezonde voeding en topprestaties en ouders kregen les van Sonny Silooy. Benieuwd? Bekijk de video en het programma.

De Wilde Stad

De Wilde Stad filmmiddag

2 mei 2018

De Wilde Stad is een unieke film over de verborgen dierenwereld van Amsterdam. Tijdens deze speciale middag maakten ouders en kinderen kennis met de film én filmster Abatutu de kat! Bekijk de video en het programma.

Future Cup 2018

ABN AMRO Future Cup

1 & 2 april 2018

Voor kinderen een voetbalclinic, voor ouders een kijkje bij de Ajax Coaching Academy én samen de Future Cup-wedstrijden kijken. Op 1 en 2 april werd dit werkelijkheid voor onze klanten. Bekijk de video en het programma.

-

Ook interessant voor u

Jongerengroeirekening

Jongerengroeirekening

  • Betalen én sparen
  • Rood staan kan niet
  • U beheert de instellingen

De Jongerengroeirekening van uw kind instellen

  • Jongerengroeirekening instellen en beheren
  • U bepaalt het betaallimiet
  • Betaalalerts ontvangen als uw kind iets betaalt

Sparen voor uw (klein)kind

KinderToekomst Spaarrekening

  • Door iedereen aan te vragen
  • Tot 0,30% rente per jaar
  • 1 x per jaar rente