Naar de navigatie Naar de inhoud

Berekenen

Voor starters door starters

Bent u op zoek naar een woning? Dan is het fijn om tips te krijgen van andere woningzoekenden. En om uw adviezen te delen. Daarvoor heeft ABN AMRO een handige tool. Bekijk wat u met de tool kunt doen.

Handige woonlinks

De 25 meest interessante en bruikbare links voor iedereen die op zoek is naar een woning of hypotheek. Deze hebben wij niet voor u geselecteerd. Dat hebben andere woningzoekenden gedaan.

Stel een vraag via Twitter

Stel een vraag of deel uw ervaring over het kopen van een huis met anderen of met @abnamro via Twitter. Volg de discussie met onderstaande hashtags of voeg uw eigen hashtag (#) toe.

Zoek uw nieuwe huis met deze woonsites

Er zijn vele verschillende sites om huizen te huren, kopen en verkopen. Waar bent u naar op zoek? Een nieuwbouwproject, een huisje in de binnenstad of wilt u uw huis zelf verkopen? U vindt de perfecte match met deze sites.

Ga naar de tool

Tips en adviezen voor en door starters bekijken?

Overal en altijd kunnen inloggen

Geen e.dentifier? Toch inloggen!

Snel Bankieren

Soms heeft u geen e.dentifier bij de hand maar wilt u toch uw saldo weten. Met Internet Bankieren logt u dan in met een 5-cijferige identificatiecode. Deze code kunt u ook gebruiken voor de Mobiel Bankieren app.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief