Naar de navigatie Naar de inhoud

Kom naar de ABN AMRO Experience Store

Voor advies over al uw dagelijkse bankzaken

Bent u in verwachting of is uw kindje al geboren? Dan is een bezoek aan de ABN AMRO Experience Store in Amersfoort een uitkomst. Want daar regelt u direct alles in 1 keer: de babyuitzet én de financiële toekomst van uw kind. Als u in deze Prénatal de trap oploopt vindt u onze Experience Store die speciaal bedoeld is voor (aanstaande) ouders.

 
Kom naar de experience store in het Prenatal warenhuis in Amersfoort.

Stap in de virtuele toekomst van uw kind

Bent u nieuwsgierig hoe uw kind er straks uitziet? Ontwerp dan uw eigen droomkind op de virtuele wieg in de Experience Store. Nadat u een aantal gegevens heeft ingevuld, wordt de ideale levensloop van uw zoon of dochter samengesteld. Uw ontwerp ontvangt u thuis per e-mail, samen met een leuk boekje waarin de belangrijkste financiële momenten staan vermeld in het leven van uw kind.

 

Voor uw dagelijkse bankzaken

In de Experience Store kunt u terecht voor bijna al uw dagelijkse bankzaken zoals geld opnemen bij de geldautomaat. Maar wij kunnen ons voorstellen dat u juist als u in Prénatal bent, geïnteresseerd bent in alles wat u moet regelen voor uw kind. Bijvoorbeeld een totale gezinscheck. Of wilt u advies over alle bankzaken? Hiervoor bent u in Amersfoort op het juiste adres.

Heeft u al kinderen? Die neemt u gewoon mee. Want als u met ons uw bankzaken bespreekt, zijn zij druk aan het spelen met de Sesamstraatpoppen, proberen zij met blokken een hoge toren te stapelen of zijn zij aan het gamen op één van de iPads.

 

Spaarrekening voor uw kind

U kunt niet vroeg genoeg beginnen met sparen voor uw kind. De meeste ouders openen een spaarrekening voor hun kind voordat hij of zij 1 jaar oud is. Heeft u nog geen kinderspaarrekening? Open deze dan in de Experience Store.

Spaarvarken
 

Waar vindt u de ABN AMRO Experience Store?

De ABN AMRO Experience Store is gevestigd in het Prénatal warenhuis in Amersfoort:

Prénatal Hearts (1e verdieping/Entresol)
Euroweg 100 (naast de Ikea)
3525 HD Amersfoort Vathorst

Prénatal Hearts is een samenwerking tussen Prénatal en partners, waaronder ABN AMRO.

Openingstijden

 

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag gesloten
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Zondag maak een afspraak via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.